İş adamı Ömer Tütncü’nün sahibi olduğu Tarihi DivanlıHamamından, Lacivert – Siyahlıların ligdeki sponsoru oldu. Kahramanmaraş YerelAmatör 1. kümede mücadele eden Amatör takımlar arasında köklü bir yapıya sahipolan Kümbetspor’a Kahramanmaraş’ın önemli iş adamlarından Taha Palet ve DivanlıHamamı İşletme Ömer Tütüncüoğlu 2 firması ile Kümbetspor’a Forma sponsoru oldu.Son zamanlarda amatör Futbolun değer kazandığı ve iş adamlarının gerektakımlara maddi kaynak gerekse Kulüpleşmede başkanlığa geldiği ve tesisleşmedetakımlara ön ayak olduğu bu sezonda bir destekte Kümbetspor’a geldi. Konumolarak Büyükler 1. Amatör Küme A Grubunda orta sıralarda yer alan Kümbetspor’aTaha Palet ve Divanlı Hamamı Can suyu oldu. Ligde son haftalarda topladığıpuanlarla ligde orta sıralarda yer alan Kümbetspor ekibinin sıkıntılıgünlerinde gelen desteğin ileriki haftalarda pozitif etki olarak yansıyacağabenziyor.  Konuyla ilgili açıklamaKümbetspor KulüpKulüp Başkanı Hasan Tandoğru, “Yeni sezonda iyi işler yapmakistiyoruz. Kulübümüz maddi sorunları çözmek için yoğun çaba harcıyoruz. TahaPalet ve Divanlı Hamamı işletme sahibi Ömer Tütüncüoğlu Kardeşimiz bu sezondayine yeni sezonda Kümbetspor’umuza sahip çıktı. Kendilerine verdikleridestekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“SİZ İSTEDİKTEN SONRA BAŞARAMAYACAĞINIZ HİÇ BİRŞEY YOK”                                                                     

Kahramanmaraş 1. Amatör Ligde mücadele eden Kümbetspor’unhedefi Play-off’larda mücadele etmek. Kahramanmaraş 1. Amatör Ligde mücadeleeden Kümbetspor oynamış olduğu futbol ile adeta göz doldurmaya devam ediyor.Büyükler Ligi 1. Amatör Küme takımlarından Kümbetspor Başkan Hasan Tandoğru,“Futbol her zaman iniş çıkış hep olur ama biz iniş hakkımızı tamamladık. İkincidönemin hepimize sağlık mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum” dedi.

ROTA PLAY-OFF

A takımın yanı sıra Altyapıya verdikleri önemi bir kezdaha vurgulayan ve bu yılki hedeflerinin A takımda Bölgesel Amatör Lig'eyükselmek olduğunu belirten Başkan Tandğru, “Bu yolda hızlı bir şekildeilerliyoruz. Hedefimiz amatör takımımızı Bölgesel Amatör Lig’e çıkarmak. Tabiana temelimiz yani hedefimiz Play-offlar. Bu doğrultuda Hedeflerimize adım adımilerliyoruz. Bu sene de amatör takımımız çok iyi gidiyor. Nasip olursa bu seneBölgesel Amatör Lig’e çıkmak istiyoruz. Çok güzel bir birlik ve beraberlikoluşturduk. Biz sizlerle birlikte büyüyoruz. Büyük Kümbetspor için istikrarlıyönetim, güçlü alt yapı, kurumsal yapılanma diyoruz. Bu Bağlamda Şeref Hocamız,Rahmi Hocamızla yolumuza devam ediyoruz. Bunun yanı sıra Kahramanmaraş’ınAmatörünün sesi olan Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İlkerYiyen de gizli transferlerimizden birisi. Kendisi bizim kurumsallaşma yolundayazı işlerimizi takip etmekte. İnşallah birlik ve beraberliğimiz hiç bozulmadandevam edecek” ifadelerine yer verdi.

 “TAKIMLAR KALICIDIR, EKİPLER GELİP GEÇİCİDİR”

Kümbetspor Kulübü Başkanı Hasan Tandoğru, Yeni yılda yenibir heyecanla Kümbetspor’umuz yeni bir döneme girdi. Güzel günlerimiz dekötügünlerimizde oldu. Bu sürece kimisi kısmet der kimisi başka şekilde tabir eder.Takımlar kalıcıdır, ekipler gelip geçicidir. Bu teknik ekip için de,futbolcular için de geçerli bir durum. Önemli olan Kümbetspor’u ayaktatutabilmek onu yaşatabilmektir. Bu Bağlamda Taha Palet ve Divanlı Hamamıİşletme Ömer Tütüncü oğlu’na kulübümüze vermiş olduğu katkılardan dolayıTeşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. (HABER:İLKER YİYEN)

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi