Misli.com 2. Lig Beyaz grupta Pandemi dolayısı ile sıkıştırılmış Ligin 12. Haftasında 12 Şubat Stadyumunda oynanması gereken Kahramanmaraşspor- Çorum Spor Kulübü müsabakası Çorum Spor’un yapılan Kovid 19 testinde 13 futbolcunun testi pozitif çıkması ile müsabaka ileriki tarihe ertelenmişti. Çorum Futbol Kulübü’nde A takımdan 13, teknik heyetten 3 kişi olmak üzere 16 kişinin Koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Ardından TFF ise tarih olarak Ligin ilk yarısının sona ermesi ile birlikte devre arasını değerlendirmek maksadı ile 17 Ocak 2021 tarihinde oynanacak.     

ASLAN MÜSABAKAYA HAZIR

İlk yarının sona ermesinin ardından Kahramanmaraşspor’da transfer konusu konuşulmaya başlanırken verilen 5 gülük izin sona ermesi ile takım çalışmalarını sürdürüyor. 2020-2021 sezonunda ilk yarının son maçında Amed Sportif Faaliyetler’i 1-0 mağlup eden Kahramanmaraşspor’da oyunculara izin verilmişti. 2.lig Beyaz grupta ilk yarının son maçında Amed Sportif Faaliyetler’i konuk eden Kahramanmaraşspor, 45 dakika 10 kişi oynadığı maçta Kahramanmaraşlı golcü İbrahim Koca’nın golüyle 1-0 mağlup etti. Profesyonel Temsilcimiz Kahramanmaraşspor teknik direktörü Sinan Yücer, son iki maçta sahadan galibiyetle ayrılan oyunculara 11 Ocak Pazartesi gününe kadar izin vermişti. Kahramanmaraşspor’lu oyuncular 11 Ocak Pazartesi günü kendi tesislerde toplanıp, 17 Ocak’ta oynanacak olan Çorumspor maç hazırlıklarına başlamıştı.

ASLAN’DA ÇORUM PROVASI YAPILDI!

Pazar günü Kahramanmaraş 12 Şubat Stadyumunda Çorum Futbol Kulübü ile karşılaşacak olan Kırmızı - Beyazlı ekip Çorum Temsilcisi Çorum FK maçının hazırlıklarını çift mesai ile tamamladı. 17 Ocak Pazar günü zorlu bir müsabakaya çıkacak olan Kahramanmaraşspor Hanefi Mahçiçek stadyumunda takım içerisindeki futbolcular kendi aralarında 2 takım oluşturarak Çift kale maçı ile hazırlıklarını sürdürürken takımın moral ve motivasyonunun iyi olduğu gözlendi. Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Çift kale maçı ile hazırlıklarını Teknik Adam Sinan Yücer ile sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekipte Teknik adam Yücer oyun içerisinde zaman zaman oyunu durdurarak teknik ve taktik konularda futbolculara bilgi aktarırken iç sahada oynanılacak oyunun sistemini de futbolcularına uyguladı. Çifte mesaiye tabi tutulan Akdeniz aslanlarında genç futbolcuların saha içerisindeki mücadeleleri ile dikkat çeken isimler oldu. (HABER-FOTO: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi