Beyaz Grup'ta mücadele veren Kahramanmaraşspor'da 2.yarı hazırlıkları sürerken kadroya bir oyuncu takviye yapıldı. Son 2 sezonda Kastamonuspor’da forma giyen 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu Alican Karadağ, 1.5 yıl Kahramanmaraşspor forması giyecek. 1990 doğumlu olan Futbola Gençlerbirliği'nde başlayan Alican Karadağ, Gençlerbirliği ve Hacettepespor'un yaş gruplarında forma giydi. 2009 Yılında Profesyonelliğe Geçiş yapan Alican Karadağ, sırasıyla Kastamonuspor, Fethiyespor, Karabükspor, Kastamonuspor 1966, Adana Demirspor, Şanlıurfaspor, Boluspor, Giresunspor, Sivasspor, Keçiörengücü, Kızılcahamamspor, 1461 Trabzonspor ve Bugsaş Spor formaları giydi. Profesyonel futbolculuk kariyerinde 317 maçta 36 gol attı 68 sarı kart gören Alican Karadağ, 4 kırmızı kart gördü.

KARADAĞ; “BURASI HEDEFİ OLAN BÜYÜK BİR CAMİA!”

Böyle güzel bir camiaya geldiğim için mutluyum transferimin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum diyen Alican Karadağ, “Burası Bir hedefi olan bir camia, büyük bir camia, Erzincan maçı ile başlamak istiyoruz. İnşallah o maçı iyi bir galibiyetle başlayıp devamını getireceğiz. Bu galibiyetle hedefimize yavaş yavaş yürümek istiyoruz” dedi.

“BİZ TARAFTARIN BEKLENTİLERİNİ BİLİYORUZ”

Lig atmosferinde yukardaki takımlarla aşağıdaki takımların arasında ben pek bir fark göremiyorum diyen Karadağ, “Sağlam başlayan, takımdaşlığı oluşturan bütün takım başarılı olacak diye düşünüyorum. İnşallah biz bunu oluşturursak güzel yerlere geleceğiz. Yukarı ile aşağı arasında pek bir fark yok. İnşallah kısa sürede biz bunu aşıp başarıya ulaşacağız. Kahramanmaraş taraftarının beklentilerini biliyoruz ve bu beklentilere yönelik bu arma ile anlaşırken onu düşünerek hareket ediyoruz. Onlara inşallah layık olur, biz sahada terimiz akıttığımız sürece onlarda bizi alkışlayacaktır” dedi. (HABER-FOTO: İLKER YİYEN)  

Editör: Haber Merkezi