Son Haftalarda gerileme dönemi yaşayan ve aldığı puanlarla Lige tutunmaya çalışan Kahramanmaraşspor da Hazırlıklar devam ediyor.  Perşembe günü zorlu bir müsabakaya çıkacak olan Kahramanmaraşspor 30 Mart Salı günü saat 15.00 da Hanefi Mahçiçek Stadyumunda takım içerisindeki futbolcular kendi aralarında 2 takım oluşturarak Çift kale maçı ile hazırlıklarını sürdürürken takımın moral ve motivasyonunun iyi olduğu gözlendi. Kahramanmaraşspor Ligin 31. haftasında Kocaelispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. 2.lig Beyaz Grupta 31. Haftanın maçında Kahramanmaraşspor, Kocaelispor'u 1 Nisan Perşembe saat 15:00'de 12 Şubat Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Kahramanmaraşspor bu maçın hazırlıklarını 26 Mart Cuma günü başladı. Teknik direktör Taşkın Güngör ve yardımcıları yönetimde 27 Mart Cumartesi günü, Kahramanmaraşspor Ligin 31. haftasında Kocaelispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürürken dün ise takım çift kaleye tabi tutuldu.

“GENÇ OYUNCULAR HIRSLI VE İSTEKLİ”

Çift kale maçı ile hazırlıklarını Teknik adam Taşkın Güngör ile sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekipte Teknik adam Güngör oyun içerisinde zaman zaman oyunu durdurarak teknik ve taktik konularda futbolculara bilgi aktarırken iç sahada oynanılacak oyunun sistemini de futbolcularına uyguladı. Çifte mesaiye tabi tutulan Akdeniz aslanlarında genç futbolcuların saha içerisindeki mücadeleleri ile dikkat çeken isimler oldu.

“HER MAÇIMIZ FİNALMAÇI”

Kalan 8 maçın önemine değinen Kahramanmaraşspor Teknik Patronu Taşkın Güngör, “Sezonun sonuna doğru yaklaşıyoruz. Bizim için kalan 8 maçın her biri final maçı olarak bakıyoruz. Perşembe günü oynayacağımız Kocaelispor maçı da son derece önemli. Bizim üstümüzde olan takım kazandığımız zaman bir üst basamak çıkacağız alt sıralarla olan ilişkimizi keseceğiz. Bunları biliyoruz ve hazırlıklarımızı buna göre devam ettiriyoruz. Futbolcu arkadaşlarım artık o maçı unutup önümüzdeki maçı düşünmek zorunda. Toplantıda yaptık konuştuk artık o geçmiş geride kaldı. Onu unutmak zorundayız. Dediğim gibi Kocaeli maçında iyi mücadele ederek şu çift kale maçındaki azim ve isteki sahaya yanı sırsa puan veya puanlarla haftayı kapatacağımıza ümit ediyorum. Bu maçı kazanarak hedefe doğru ilerlemek istiyoruz” dedi. (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi