2020-2021 Sezonunda Kahramanmaraş'ı Bölgesel Amatör Lige Katılım hakkı bulunan Türkoğlu Belediyespor, Elbistanspor ve Andırın Yeşildağspor, 31 Aralık 2020 tarihine kadar Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Müdürlüğü BAL Departmanlığı'na göndermeleri gerekiyordu. Kahramanmaraş takımları katılım belgelerini ve teslim ettiler ve lige katılım hakkı elde ettiler.

SOSYAL MEDYADAN KATILIM DUYURUSUNU YAPTILAR

2019-2020 sezonunda Bölgesel Amatör lige yükselen Andırın Yeşildağspor, lige katılım ücretini yatırdı. Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan temsilcimiz Andırın Yeşildağapor 22 bin TL olan lige katılım bedelini yatırdı. Kulüpten yapılan yazılı açıklama da, “Andırın Yeşildağspor olarak Bal ligine katılım ücretini yatırıp başvurumuzu yaptık. İlçemize hayırlı olsun” denildi. Temsilcilerimizden Elbistanspor kulübünün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “2020 - 2021 sezonu katılım belgelerimizi federasyona gönderdik. Katılım ücreti olan "22.000" ₺ ücret Belediye Başkanımız Mehmet Gürbüz tarafından yatırıldı. Kendisine Elbistan ve Elbistanspor camiası olarak teşekkür ediyoruz, denildi. Türkoğlu Belediyespor, Elbistanspor ve Andırın Yeşildağspor, Bölgesel Amatör Lige Katılım ücretlerini yatırdılar” ifadesi kullanıldı. 2020 -2021 sezonda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan temsilcimiz Türkoğlu Belediyespor 22 bin TL olan lige katılım bedelini yatırdı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “BAL 2020 -2021 BAL Katılım bedelini yatırdık. Türkoğlumuza, Kahramanmaraş Futboluna hayırlı olsun” denildi.

SAHA DENETİMLERİ DAHA SONRA YAPILACAK

2020-2021 Sezonu Bölgesel Amatör Lig Statüsü ile Lisans Vize ve Transfer İşlem tarihleri, lige katılması kesinleşen takımların saha denetimlerinin tamamlanmasından sonra açıklanacaktır. Ligin başlama tarihi o anki pandemi şartlarına göre ilgili kurum ve kuruluşların görüş ve önerileri doğrultusunda belirlenecek olup, takımlara müsabakalar başlamadan önce hazırlık çalışmaları yapabilmeleri için yeterli süre verilecek.

BÖLGESEL LİGE KATILIM ÜCRETİ YATIRAN KULÜPLER

1 Andırın Yeşildağspor

2 Türkoğlu Belediyespor

3 Elbistan Spor

4 Nizipspor

5 Fırat Üniversitesi Spor

6 Gaziantep Ankas Spor

7 Elbeylispor

8 Kilis Belediyespor

9 Arguvan Belediyespor

10 Darendespor

Malatya İdman Yurdu, Pütürge Belediyespor, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor, Siverek Belediyespor, Viranşehir Sanayispor, Elazığ Yolspor, Kovancılarspor İmamağaspor, Besni Belediyespor ve Gaziantep Anadoluspor Henüz Açıklama Yok. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi