Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gurupta Bugün oynayacağı Kastamonu 1966 maçına hazırlanan Kahramanmaraşspor galibiyete hazırlanıyor. Kırmızı grupta lige kötü bir başlangıç yapan Kahramanmaraşspor, geçtiğimiz haftayı Galibiyetle kapatan temsilcimiz Piserro Kahramanmaraşspor, bu hafta sonu oynayacağı Kastamonuspor 1966 maçına sıkı hazırlanarak mutlak galibiyet arayacak.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 7.haftanın maçında PİSERRO Kahramanmaraşspor, Kastamonuspor 1966 ile deplasmanda karşılaşacak. Kastamonu Gazi stadında 9 Ekim çarşamba günü saat 14:30'da oynanacak Karşılaşmada orta hakem Manisa bölgesinden Hüseyin Gökberk Arslan olurken, yardımcıları ise Manisa bölgesinden Cemalettin Gündoğdular ile Oğuz Akyüz oldu.  4.hakem ise Manisa bölgesinden Yunus Emre Çakar görev alacak.

KASTAMONU GRUBUN EN GOLCU VE DİKKATÇEKİCİ EKİBİ

Haftanın en farklı sonucuna ulaşan Kastamonuspor 1966, 3-0’lık Niğde galibiyetiyle temelini atıp 4-0’lık Karabük galibiyetiyle su basmanını çıktığı üç puan serisini Bodrum deplasmanında bir gol daha ileriye götürerek 5-1’lik galibiyetle taçlandırdı. Kırmızı-siyahlılar, bakışları kendisine çeviren bu çarpıcı sonuca İlyas Çakmak (2), Metin Cici, Berkay Sefa Kara ve Yusuf Türk’ün golleriyle ulaştı. İlk üç haftada karşılaştığı şampiyonluk hedefleyen üç rakibine kadro ve teknik heyet anlamında sorunlu ve hazırlıksız yakalanıp sıfır çektikten sonra, öncelikli hedeflerini kendisi gibi ligde kalabilmek olarak belirlemiş üç “gerçek” rakibini sıraya dizen Kastamonuspor1966,  topladığı bu altın değerindeki 9 puanla play-off hattının sınırına gelip yerleşti. 2019-2020 sezonuna Tuzlaspor, Kırşehir Belediyespor ve Bandırmaspor mağlubiyetleriyle başlayan Kastamonuspor 1966, ardından sırasıyla Niğde Anadolu FK, Silivrispor (Ziraat Türkiye Kupası), Kardemir Karabükspor ve BB Bodrumspor galibiyetleriyle moral buldu. Kastamonuspor 1966, hafta içi mesaisinde Çarşamba günü Kahramanmaraş’ı konuk edecek.

KASTAMONU PROVASI YAPILDI

Kahramanmaraşspor Ligin 7’inci haftasında kendi sahasında oynayacağı Kastamonuspor 1966 maçının provasını yaptı. TFF 2.lig Kırmızı grupta mücadele eden Temsilcimiz Piserro Kahramanmaraşspor'da Kastamonuspor 1966 maçı çalışmaları devam ediyor. Şehrimizi Profesyonel Ligde temsil eden Kahramanmaraşspor Teknik patron Osman Bozkurt yönetimde antrenmanlarını sabah 09:30 ve 18:30 olmak üzere Hanefi Mahçiçek Stadyumunda gerçekleştiriyor. 12 Şubat Stadyumunda Kastamonuspor 1966 ile karşılaşacak olan Kırmızı - Beyazlı ekip Kastamonuspor 1966 maçının hazırlıklarını çift mesai ile sürdürüyor. PİSERRO Kahramanmaraşspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 10 puan ve averajla 7.sırada yer alırken, Kastamonuspor 1966 ise 9 puan ve averajla 9.sırada yer alıyor. Ligin 7.Haftasında Kastamonuspor'la karşılaşacak olan PİSERRO Kahramanmaraşspor,  yaptığı çift kale maç ile bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Başarılı ve deneyimli oyuncu Fatih Çıplak kart cezalısı olma nedeni ile Kastamonuspor maçında yer alamayacak.

MORAL VE MOTİVASYON YÜKSEK!

Zorlu bir müsabakaya çıkacak olan Kahramanmaraşspor Hanefi Mahçiçek stadyumunda takım içerisindeki futbolcular kendi aralarında 2 takım oluşturarak Çift kale maçı ile hazırlıklarını sürdürürken takımın moral ve motivasyonunun iyi olduğu gözlendi. Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Çift kale maçı ile hazırlıklarını Teknik Adam Osman Bozkurt ile sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekipte Teknik adam Bozkurt oyun içerisinde zaman zaman oyunu durdurarak teknik ve taktik konularda futbolculara bilgi aktarırken deplasmanda oynanılacak oyunun sistemini de futbolcularına uyguladı.

Çifte mesaiye tabi tutulan Akdeniz aslanlarında genç futbolcuların saha içerisindeki mücadeleleri ile dikkat çeken isimler oldu. Zorlu Kastamonuspor 1966 Maçına hazırlanan takımın saha içerisindeki performansı izlemeye değerdi.

FORMA HIRSI TAVAN YAPTI

Hanefi Mahçiçek Stadyumundaki çift kale maçında Futbolcular arasındaki paslaşma takım olma ruhundan ziyade futbolcular arasında farklı bir mücadele gözlere çarptı. Saha içerisindeki iyi mücadelede futbolcular arasında forma kapma şansı ve hırs küpü tatlı rekabete oyunu sevk etti. Saha içerisinde fair- play göstergesi sergileyen Kahramanmaraşsporlu futbolcular iyi mücadele ile Kastamonuspor 1966 maçına hazırlanırken bu müsabakada forma şansı bulabilmek için hırslarını da sahaya yansıttılar. Hazırlıklarını çift idmanla sürdüren Kahramanmaraşspor takımdaki kaynaşma ile birlikte takımda arkadaşlığın yüksek seviyede olması ile birlikte neşeli antrenmanlarla çalışmalarını sürdürüyor. Kastamonuspor 1966 maçının hazırlıklarını sürdüren takımda gençlerde forma savaşı vermesi ise göz doldurdu.

ASLAN ÇIKIŞ PEŞİNDE

Ligin 7.haftanın maçında Kahramanmaraşsppor deplasmanda galibiyete ulaşmanın hesaplarını yapıyor. 2019-2020 sezonunda Kırmızı Grup'ta yer alan 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un, 17 takımla mücadele ediyor. Ligin 7. Haftasında Üzerindeki karabulutları dağıtmak isteyen Kahramanmaraşspor Hanefi Mahçiçek Stadyumunda takım arasında hazırlanan Kahramanmaraşspor’da baskılı ve mücadeleci oyun dikkatleri üzerine çekti.

HAVA YOLU İLE GİTTi!

Bugün Kastamonu deplasmanında önemli bir karşılaşamaya çıkacak olan Temsilcimiz PİSERRO Kahramanmaraşspor, salı günü sabah Hava yolu ile Ankara'ya, Ankara'dan kara yolu ile Kastamonu'ya ulaşım sağladı. Takımın kendine ayrılan otelde konaklaması ile birlikte maç saatini beklemeye başladı. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi