Kahramanmaraş'ın Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden Elbistansporlu futbolcular yemekten zehirlenmiştı. Bu olaya kayıtsız kalmayan Türkoğlu Belediyespor, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Kahramanmaraş'ın Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden Elbistanspor futbolcuları maç öncesi konakladıkları otelde zehirlenmesinin ortaya çıkmasının ardından. Türkoğlu Belediyespor, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Kulübün Sosyal medya hesabından yapılan, ''Elbistanspor kafilesi olarak Viranşehir Sanayi maçı için bir gün önceden Şanlıurfa'ya hareket ettik. 3 gün öncesinde Türkoğluspor ile iyi mücadele ettik. Ama şansız bir şekilde 1-0 kaybettik aynı mücadeleyi sergilemek adına çıktığımız Viranşehir Sanayispor maçında sahada çok kötü, mücadele edemeyen bir Elbistanspor vardı. Futbolcularımız istifar ediyor, ikinci yarıya çıkacak güçleri yoktu. Aynı sıkıntılar maç sonrasıda devam edince tedbir amaçlı oyuncularımızı Elbistan Devlet Hastanesine götürdük. Maalesef aklımıza bile gelmeyen bir olayla karşılaştık. Futbolcularımızın Viranşehir'de yediği yemekten zehirlendiğini doktor raporuyla öğrendik. Maalesef bu üzücü olayın yaşanmasından dolayı büyük bir hayal kırıklığı yaşadık. Biz artık hukuk sürecimizi başlatıp sonuna kadar takipçisi olacağız. Bu olaya sebebiyet veren kurum ve şahıslardan şikayetçiyiz. Emniyet ifadesinden sonra doktor raporlarını paylaşacağız'' paylaşımını alıntı yapan Türkoğlu Belediyespor, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

GEÇMİŞ OLSUN ELBİSTANSPOR

Türkoğlu Belediyespor, sosyal medya hesabından paylaşım'da,'' Geçmiş olsun Elbistanspor. Türkoğlu Belediye Spor Ailesi olarak Kardeş takım Elbistanspor Ailesinin yanında olduğumuzu bildirerek, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz'' ifadeleri kullanıldı.

ARDINDAN MAÇA ÇIKTILAR

Kahramanmaraş’ı BAL’da Temsil eden Türkoğlu Belediyepor ve Elbistanspor Ligin 3. Haftasında 3 puan mücadelesi verdi. Pandemi dolayısı ile oynanıp oynanmayacağı yılan hikayesine dönen ve sıkıştırılmış Lig olarak oynanan Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da 3. Hafta maçlarında heyecan tavan yapacak. Covid-19 nedeniyle sıkıştırılmış bir takvim ile oynatılacak olan 2020-2021 sezonu Bölgesel Amatör Lig'e katılacağını beyan eden Türkoğlu Belediyespor ve Elbistanspor müsabakaları 9 Haziran 2021 Çarşamba günü başlamıştı. Temsilcilerimizden Elbistanspor 9, Türkoğlu Belediyespor ise 2.kez katılmış oldu. Sıkıştırılmış Lig olarak oynanan ve Bölgesel Amatör Ligde Kahramanmaraş Temsilcilerinden Türkoğlu Belediyespor 3. Hafta maçını Şanlıurfa deplasmanında Viranşehir Sanayispor ile oynayacak. Elbistanspor ise kendi evinde grup lideri Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’u konuk ediyor. Bilindiği gibi Kahramanmaraş Temsilcileri ilk hafta derbi niteliğinde önemli bir maça çıkacaktı.  (HABER: İLKER YİYEN) 

Editör: Haber Merkezi