Bölgesel Amatör Ligde yeni sezonla ilgili hazırlıklarına devam eden Elbistanspor’un, Alanya First Class Hotel’de konaklama ve kamp masraflarını Elbistan Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Tıraş ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşılayacak.

Elbistanspor kulübünden yapılan açıklamada, “Bugün Elbistan ilçe stadındaki Antremanımızda, Elbistan Ak Parti İlçe Başkanımız Ahmet Tıraş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaretimize gelerek hoş bir sürpriz yaptılar bu güzel ziyarette Başkanınız Tıraş futbolcularımıza Lig öncesi motivasyon için güzel bir Jest yaparak Bir Hafta ‘’Alanya First Class Hotel’’de konaklama ve kamp hediye ederek her şartta ve koşulda Elbistan Spor’un yanında olduklarını bir kez daha dile getirdiler.

3. Lig yolunda ‘’Aslayalnızyürümeyeceksin‘’ sloganımıza destek vererek, Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Bakanımız Mahir Ünal ile İlçe Teşkilatımız her zaman yanınızda yürüyeceğiz sözleriyle bir kez daha yanımızda olduklarını gösterdiler. Bugün kulübümüze yaptıkları hoş sürpriz ve otel Jestlerinden dolayı Sn. Bakanımız Mahir Ünal’a, Ak Parti Elbistan ilçe Başkanı Ahmet Tıraş ve İlçe yönetimine Elbistan Spor Kulübümüz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi