Transfer edilen 4oyuncu bugün yapılan basın toplantısı ile tanıtıldı. Teker teker oyuncularıtanıtan Başkan Ceyhan, oyuncularla uzun soluklu sözleşme yapıldığını ve bazıoyuncuların doğrudan oynayacak düzeyde bazılarının ise ileriye yönelik yatırımmaksatlı yapıldığını söyledi. Kahramanmaraşspor’u daha iyi günlerin beklediğinibelirten Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, burada yaptığı konuşmada, “Liginilk yarısı sona erdi. Son dört haftadır takım iyi oynamıyor, içeride maçkaybediyor, sonuçta dünyanın da sonu değil 17 puandayız. Hemen küme düştü diyekötü senaryolar çiziyorlar. Takım daha iyi bir yerde olabilirdi, olmadı. AliKoç gibi başkanı olan takımların da durumu ortada, bazen her şey parayla daolmuyor. Bu futbolun matematiği yok. Taraftarımıza bir kez daha sesleniyorum,sakin olsunlar. Şuan da ilk yarı bitti, 17 puanla ilk yarıyı kapattık. Gönülisterdi ki son maçımızı içeride galip kapatalım ama olmadı. Biz yönetim olarakgereğini yapacağım. Burada bir başarısızlık varsa herkes bedelini ödeyecek.Kimse bundan şüphe duymasın. Bu takım yalnızca Fatih Mehmet Ceyhan’ın takımıdeğil, bu takım yalnız kalmayı hak etmiyor. Ben her şeyi yapacak birisi değilimama bizim gönlümüz zengin, bugüne kadar da gereğini yaptık. Nitekim ligin ilkyarısında isteğimiz sonuçları alamadık. Ama ikinci yarıya 4 futbolcu transferederek başlıyoruz. İnşallah bu futbolcu kardeşlerimizle Kahramanmaraşspor dahaiyi yerlere gelecektir”  ifadelerinikullandı. Başkan Ceyhan’ın konuşmasının ardından futbolcular kendiniKahramanmaraşsporlu yapan sözleşmeye imza attı.

 

3 İLE ANLAŞILDI

TFF 2.lig Kırmızı gruptaki temsilcimiz Kahramanmaraşsporkadrosuna 3 oyuncu ekledi.

Kahramanmaraşspor TFF 2.lig Kırmızı grup takımlarındanDarıca Gençlerbirliği'nde Forma giyen Zeki Korkmaz, Servan Taşhan ve AzizKızılgün'ı kadrosuna kattı.

 

FORVET HATTI AZİZKIZILGÜN

Kahramanmaraşspor, Darıca Gençlerbirliği'nde forma giyenforvet "Aziz Kızılgün" ile anlaşma sağladı.

26 yaşında tecrübeli oyuncu, Bandırmaspor, Gölcükspor,Afyonspor, Sandıklıspor, Van BBS, Sandıklıspor, Sarayköy, Gölcükspor ve DarıcaGB gibi takımlarda da forma giydi. 2018-2019 sezonun İlk yarısında DarıcaGençlerbirliği'nde 11 maçta forma giyen Aziz Kızılgün müsabakaların 6'sında ilk1 'de başladı.

 

ORTA SAHA SERVANTAŞTAN

Kahramanmaraşspor, Darıca Gençlerbirliği'nde forma giyenorta saha "Servan Taçtan" ile sözleşme imzaladı. 25 yaşında, 1.78 mboyunda olan tecrübeli oyuncu, Karşıyaka, Denizlispor, Adanademirspor,Gümüşhanrspor ve Darıca Gençlerbirliği gibi takımlarda da forma giydi. 2018-2019sezonun İlk yarısında Darıca Gençlerbirliği'nde 17 maçta forma giyen ServanTaştan müsabakaların 16'sinda ilk 11 'de başladı.

 

ORTA SAHA ZEKİKORKMAZ

Kahramanmaraşspor TFF 2.lig Kırmızı grup takımlarındanDarıca Gençlerbirliği'nde Forma giyen Zeki Korkmaz, kadrosuna kattı.Kahramanmaraşspor, Darıca Gençlerbirliği'nde forma giyen orta saha oyuncusu"Zeki Korkmaz''ı renklerimize bağladı. 30 yaşında, 1.75 m boyunda olantecrübeli oyuncu, Başakşehir FK, Elazığspor, Karşıyaka, Pendikspor, Payasspor,Pendikspor ve Darıca Gençlerbirliği gibi takımlarda da forma giydi. 2018-2019sezonun İlk yarısında Darıca Gençlerbirliği'nde biri kupaolmak üzere, 13 maçta forma giyen Zeki Korkmaz müsabakaların tamamına ilk 11'debaşladı.

(HABER VEFOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

 

 

Editör: Haber Merkezi