Ülkemizi etkisi altına alan elverişsiz hava koşulları ve ulaşımda yaşanan aksaklıklar nedeniyle TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Kahramanmaraşspor önemli bir maça çıkıyor. 26 Ocak'ta oynanması planlanan 22. hafta karşılaşmaları ertelenirken, Kahramanmaraşspor, 23. haftada An Zentrum Bayburt Özel İdare Spor ile karşılaşacak. An Zentrum Bayburt Özel İdare Spor, Kahramanmaraşspor müsabakası 30 Ocak Pazar günü saat 13.00'de Bayburt Genç Osman stadında oynanacak. 

2.Lig Kırmızı Grup'ta 21. Haftada 15 mağlubiyet, 3 galibiyet, 3 beraberlik alan Kahramanmaraşspor, 12 puanla ligde 19.sırada yer alıyor. Rakip An Zentrum Bayburt Özel İdare Spor, ise 21. Haftada 6 mağlubiyet, 11 galibiyet, 4 beraberlik ile topladığı 37 puanla ligde 6.sırada yer alıyor.
Pazar günü saat 13:00'de Osmangazi Stadyumunda oynanacak olan müsabakayı Tecrübeli hakem Eren Gökmen yönetecek. Bayburt Genç Osman Stadında oynanacak olan karşılaşmada Zonguldak Bölgesinden B Klasman Orta hakem Eren Gökmen'ın yardımcılıklarını Kayseri Bölgesinden Osman Baruk ile Levent Yeşilyurt yaparken, Kayseri Bölgesinden Ramazan Haymana ise müsabakanın dördüncü hakem olacak. 

KAHRAMANMARAŞSPOR’DA PAROLA GALİBİYET
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 2. Yarıya galibiyet ve beraberlikle 2 maçı atlatan Kahramanmaraşspor, Bayburt maçına galibiyet parolası ile hazırlanıyor. 
2021-2022 sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 23.haftanın maçında Kahramanmaraşspor, Bayburt İl Özel İdarespor ile karşı karşıya gelecek. 2. Lig Kırmızı Grup'ta kötü gidişatına dur diyen Kahramanmaraşspor, Bayburt Genç Osman Stadyumunda oynanacak olan müsabakayı yeni bir viraj olarak görüyor ve maça galibiyet parolası ile hazırlanıyor. 

HAZIRLIKLAR TAMAM
TFF 2.Ligde çıkışını sürdüren Kahramanmaraşspor, Teknik direktör Sinan Yücer gözetiminde, An Zentrum Bayburt Özel İdare Spor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. 
Kahramanmaraş'ta etkisi altına alan elverişsiz hava koşulları ve sahalarda yaşanan aksaklıklar nedeniyle Kahramanmaraşspor, Bayburt Özel İdare Spor maçının hazırlıklarını Şampiyon Halı Saha tesislerinde ve salonda yaptı. 27 Ocak Perşembe günü kendi tesislerinde çalışan Kırmızı Beyazlılar, 28 Ocak Cuma günü sabah saatlerinde kara yolu ile Bayburt'a gitmek için yola çıktı. An Zentrum Bayburt Özel İdare Spor, Kahramanmaraşspor müsabakası 30 Ocak Pazar günü saat 13.00'de Bayburt Genç Osman stadında oynanacak.

 

Editör: Haber Merkezi