TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 15. haftasında Afyonspor, maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Kritik Adıyaman FK maçından 4-0’lık mağlubiyetle dönen Kahramanmaraşspor, 22 Kasım Pazartesi günü, Afyonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına gerçekleştirdiği idman ile başladı.

YOĞUN MESAİ’YE TABİ TUTULDU

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 15.Hafta maçları 27 Kasım Cumartesi günü saat 13:00'de Afyon  stadında oynanacak olan  Afyonspor maç hazırlıklarını Kahramanmaraşspor maçı kendi tesislerinde  gerçekleştirdiği idman ile sürdürdü. Hanefi Mahçiçek stadında Kahramanmaraşspor teknikdirektörü Recep Aydemir yönetiminde 23 Kasım Salı günü saat 15:00'de yapılan çalışmada oyuncuların Adıyaman mağlubiyeti sonrası oldukça moralsiz oldukları gözden kaçmadı.

2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Profesyonel Temsilcimiz Kahramanmaraşspor'da Teknik Direktör Recep Aydemir Adıyamanspor Kulübü maçı sonrası Afyonspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başlamıştı. Büyükşehir Belediyesi Tesisleri Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Kahramanmaraşspor'lu futbolcular gerçekleştirdiği idman ile deplasmandaki maçın hazırlıklarını sürdürdü. Yoğun mesaiye tabi tutulan Akdeniz Aslanlarının çalışmalarında moral ve motivasyonları iyi olduğu gözlemlendi.

ASLAN’DA AFYON PROVASI YAPILDI!

Cumartesi günü Afyon Zafer stadında oynanacak olan Afjet Afyonspor ile karşılaşacak olan Kırmızı - Beyazlı ekip Afyon Temsilcisi Afjet Afyonspor maçının hazırlıklarını çift mesai ile sürdürüyor. Zorlu bir müsabakaya çıkacak olan Kahramanmaraşspor Hanefi Mahçiçek stadyumunda takım içerisindeki futbolcular kendi aralarında 2 takım oluşturarak Çift kale maçı ile hazırlıklarını sürdürürken takımın moral ve motivasyonunun iyi olduğu gözlendi. Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Çift kale maçı ile hazırlıklarını Teknik Adam Recep Aydemir ile sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekipte Teknik adam Aydemir oyun içerisinde zaman zaman oyunu durdurarak teknik ve taktik konularda futbolculara bilgi aktarırken dış sahada oynanılacak oyunun sistemini de futbolcularına uyguladı. Çifte mesaiye tabi tutulan Akdeniz aslanlarında genç futbolcuların saha içerisindeki mücadeleleri ile dikkat çeken isimler oldu.

ÇALIŞMALAR TAMAM ŞİMDİ 3 PUAN İÇİN SAHAYA ÇIKMA ZAMANI!

 Ligin güçlü ekiplerinden Afjet Afynspor’a karşı zorlu bir mücadeleye çıkacak olan Kahramanmaraşspor önemli bir maça çıkıyor. Profesyonel temsilcimiz Kahramanmaraşspor, dün Büyükşehir Belediye tesisleri Hanefi Mahçiçek Stadyumunda yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürürken, Teknik Patron Recep Aydemir yönetiminde yaklaşık 2 saatlik bir antrenman yaptı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, çift kale maç yaparak Afyonspor maçının provasını gerçekleştirdi. Kahramanmaraşsporlu futbolcuların, hırslı ve istekli çalışmaları teknik heyeti oldukça memnun etti.

“KARABULUTLARI DAĞITMAMIZ LAZIM”

Tüm hazırlıklarını 3 puana göre yaptıklarını söyleyen Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Recep Aydemir, “Artık ligde daha zorlu haftalara giriyoruz. Kabul etmek gerek ki, geçen hafta iyi bir oyun çıkartamadık. Ligin başlangıcından bu yana pek iyi bir çizgi yakalayamadık. Pandemi süreci içerisindeyiz ve kısa süreli aksaklıklarımızda oluyor. Zaman zaman yine hatalarımız oldu tabiî. Afyonspor maçını çıkış maçı olarak değerlendiriyoruz. Afyonspor maçında da çıkışımızı ve iyi mücadelemizi devam ettirip, istediğimiz 3 puan alacağız” dedi.

“FUTBOLCULARIM BU MAÇI ÇOK ÖNEMSİYOR”

Bütün futbolcularıma her zaman olduğu gibi çok güceniyorum diyen Aydemir, “Bütün oyuncularımız Afjet Afyonspor maçından galip geleceklerine inanıyorlar. İnşallah herhangi bir aksaklık yaşamazsak, bu maçtan 3 puanı alacağımıza inanıyorum. Hafta içerisindeki yaptığımız çalışmalarda futbolcularımızın istekli ve hırslı olduklarını gördük. Mutlaka galip geleceğimize ve bütün oyuncularımızın galibiyet için bütün gücünü ortaya koyacaklarına inanıyorum. Onlara her zaman olduğu gibi çok güveniyorum” diye konuştu. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi