Temsilcimiz Kahramanmaraşspor da oynanmadan geçen haftanın ardından Tuzlaspor hazırlıkları başladı. Kırmızı Beyazlılar play-off yolunda en büyük engel gördüğü Tuzlaspor'u yenmek istiyor. Kahramanmaraşspor, play-off yolunda en hayati maçına çıkıyor. Ligin ikinci yarısı toparlanan ve play off grubunu dört puan geriden takibini sürdüren kırmızı beyazlılar Tuzla'dan üç puanla dönmeyi hedefleniyor.

TUZLASPOR HİÇ KAYBETMEDİ!

Temsilcimiz Piserro Kahramanmaraşspor bu güne kadar Tuzlaspor ile üç defa karşı karşıya geldi. Bu üç maçta da yenilmeyen PİSERRO Kahramanmaraşspor, rakibine karşı ilk maçında (17.10.2018)Tuzlaspor Lider iken 1-0 mağlup etti. Daha sonra Tuzla da oynanan maçta (06.03.2019) yine Kahramanmaraşspor Hurşit Taşçı'nın golü ile galip geldi. Bu sezonun ilkı devresinde (26.10.2019) 12 Şubat Stadyumunda karşı karşıya gelen iki takımda 2-2 lik skor ile berabere kaldılar.

TARAFTAR 26 GÜN MÇTAN UZAK KALACAK!

TFF 2.lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 26 gün taraftarından ayrı kalacak.

Kırmızı Grupta 24. Haftasın 19 Şubatta, 12 Şubat stadında GMG Kastamonuspor'u konuk eden Kahramanmaraşspor,  26. Hafta mücadelesinde 12 Şubat stadında 1 mart pazar günü Elazığspor, karşılaşmasından 3-0 hükmen galip sayılacak ve taraftarı karşısına çıkamayacak.

Kahramanmaraşspor,  15 Mart pazar günü saat 14:30'da 12 Şubat stadında Kırşehir Belediyespor'u konuk edeceği 28. Hafta karşılaşmasında 26 gün taraftarı karşısına çıkacak.

9 GÜNDE 3 MAÇ YAPTI

TFF 2.Lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 9 günde oynadığı 3 maçta 4 puan aldı.

 TFF 2.Lig Kırmızı Grupta 23. Hafta mücadelesinde Kahramanmaraşspor konuk olduğu Eyüpspor ile 1-1 berabere kaldı. 90.dakikada yediği golle karşılaşma 1-1 sona erdi. 24. Hafta mücadelesinde Kahramanmaraşspor, 12 Şubat stadında GMG Kastamonuspor'a 2-0 mağlup olurken,  25. Hafta mücadelesinde Bayburt Genç Osman stadında Bayburt Özel İdarespor'u 3-0 mağlup etti.

EN FORDAKİ EKİP UŞAK!

TFF 2. Lig Krımızı Grup'ta geride kalan son 5 maçta en formda olan takım Uşakspor oldu.

Uşakspor çıktığı Son 5 maçın 4'ünü kazanırken birisinde ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Ligin ilk yarısında etkili bir oyun ortaya koyamayan ve puan Kayoıpları yaşayan Uşakspor çıktığı son 5 maçta 13 puan topladı. 38 puanla ligin 9. sırasında bulunan Uşakspor play off'a girebilmek için çalışıyor. (DERLEYEN: İLKER YİYEN)


 

Editör: Haber Merkezi