Beyaz Grupta mücadele edecek olan şehrimizin tek profesyonel takımı Kahramanmaraşspor, 2020-2021 sezonu öncesi, performans testinden geçti.

Kendi tesislerinde Teknik Direktör Sinan Yücer gözetiminde çalışmalarını sürdüren Kahramanmaraşspor'lu oyuncular 30 Ağustos Pazar günü Performans testine tabi tutuldular.  

TFF 2. Ligde 2020-2021 sezonunun başlangıç tarihini belirlemesinin ardından Kahramanmaraşspor çalışmalarını hızlandırdı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 2020-2021 sezonu TFF 2. Ligin 19-20 Eylül 2020 tarihlerinde başlayacağı duyrulmuştu. Bülent Akan ve Teknik ekibiyle yollarını ayıran Kahramanmaraşspor yeni teknik patronla da anlaşması ile Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, son 2 sezonda Pendikspor'da görev alan deneyimli Teknik Direktör Sinan Yücer ile anlaşma sağladı.

2020-2021 sezonu öncesi Teknik Direktör Sinan Yücer, yardımcı Antrenörler eşliğinde kendi tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor. Dünyadaki bütün dengeleri değiştiren yeni tip koronavirüs salgını, en çok da spor kulüplerini olumsuz etkiledi. Maddi anlamda büyük sıkıntılar içerisinde olan kulüpler, koronavirüs sebebiyle liglerin ertelenmesinin ardından daha da büyük bir krizin içerisine girdi. Dünyayı kasıp kavuran koronavirüsten tüm takımların olduğu gibi Kahramanmaraşspor’ da etkilendi. Koronavirüs salgını nedeniyle liglerin tescil edilmesinden sonra çalışmalarını durduran Kahramanmaraşspor'da sessizlik hakim 1 aylık süreçte kadro oluşumunun yanı sıra Takım kampı ve çalışmalar başlayacak. Bilindiği gibi TFF 2.lig Kırmızı grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor 'da 31 mayıs 2020 itibariyle, 9 Futbolcu ile yollarını ayırırken 2019-2020 Futbol sezonunun Pandemi dolayısı ile yarıda noktalanması ve olduğu gibi tescil edilmesi ile Şehrimizin Tek Profesyonel temsilcisi Kahramanmaraşspor’da 18 Futbolcunun ise sözleşmesi devam ediyor. Dış Transferde ise ön sözleşmeler imzalanmaya başlandı. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi