Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta 32’nci haftanın perdesi yarın oynanacak olan karşılaşmalarla devam edecek. Ligde oynadığı son 4 maçtan da mağlubiyetle ayrılan Kahramanmaraşspor, 7 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Afjet Afyonspor ile Bugün deplasmanda karşı karşıya gelecek ve maç saat 15.00’te başlayacak.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET
Afjet Afyonspor ile Kahramanmaraşspor, tarihlerinde birbirlerine sadece bir kez rakip oldu. 2020-2021 futbol sezonunda 2. Lig Beyaz Grup’ta birbirlerine rakip olan iki takım arasında oynanan tek maçı Kahramanmaraşspor 2-1 kazanmasını bilmişti. Ev sahibi ekip Afjet Afyonspor, lig tablosunda 47 puanla 9’ncu sırada yer alırken, Kahramanmaraşspor ise 31 puanla 11’nci sırada bulunuyor.

2 TAKIMIN LİGDEKİ SON 5 MAÇI
Afjet Afyonspor, ligde oynadığı son 5 maçta sahadan 2 galibiyet ve 3 beraberlikle ayrıldı. Afjet Afyonspor, bu maçlarda rakip kalelere 8 gol gönderirken, kalesinde ise 5 gole engel olamadı. Kahramanmaraşspor ise, son 5 maçta 4 mağlubiyet ve 1 galibiyet alabildi. Kırmızı Beyazlı ekip bu maçlarda rakip kalelere 6 gol gönderirken, kalesinde ise 12 gol gördü.

MAÇ BİLGİLERİ
Tarih/Saat: 07.04.2021/ 15.00
Stat: Zafer Stadı
Hakemler: Ahmet Balkan (Orta Hakem), Ramazan Ufuk Avdaş (Yardımcı Hakem), Alp Osman Karaosmanoğlu (Yardımcı Hakem), Tolga Tugay İnan (Dördüncü Hakem)

ASLAN’DA ZAFER PROVASI YAPILDI!
Bugün Afyon Zafer Stadyumunda Afjet Afyonspor ile karşılaşacak olan Kırmızı - Beyazlı ekip Afyon Temsilcisi Afjet Afyonspor maçının hazırlıklarını çift mesai ile sürdürdü. 7 Nisan (Bugün) Çarşamba günü zorlu bir müsabakaya çıkacak olan Kahramanmaraşspor Hanefi Mahçiçek stadyumunda takım içerisindeki futbolcular kendi aralarında 2 takım oluşturarak Çift kale maçı ile hazırlıklarını sürdürürken takımın moral ve motivasyonunun iyi olduğu gözlendi. Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Çift kale maçı ile hazırlıklarını Teknik Adam Taşkın Güngör ile sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekipte Teknik adam Güngör oyun içerisinde zaman zaman oyunu durdurarak teknik ve taktik konularda futbolculara bilgi aktarırken deplasmanda oynanılacak oyunun sistemini de futbolcularına uyguladı. Çifte mesaiye tabi tutulan Akdeniz aslanlarında genç futbolcuların saha içerisindeki mücadeleleri ile dikkat çeken isimler oldu. (HABER-FOTO: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi