Ligin ilk yarısını Asansör misali inişli çıkışlı birtablo ile çizen 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Temsilcimiz KipaşKahramanmaraşspor ikinci yarının ilk maçında, en yakın takipcisi olan NazilliBelediyespor'u konuk edecek. 2.lig beyaz grupta mücadelede eden KipaşKahramanmaraşspor, ligin 18.haftasında 21 Ocak pazar günü saat 13:00'de 12Şubat stadyumunda Nazilli Belediyespor'u konuk edecek. Kipaş Kahramanmaraşsporligde 14 puanla 15.sırada yer alırken, Nazilli Belediyespor ligde 10 puanla 17.sırada yer alıyor.

TARAFTAR ŞOVYAPACAK!

Devre arası girmesi ile birlikte taraftarın hasretlegelmesini beklediği gün geldi çattı. İlk yarının bitmesiyle birlikte ikinciyarıya transfer yapmak isteyen Kipaş Kahramanmaraşspor, devre arasında 4oyuncuyla anlaştı. Yapılan transferler arasında Okan Şahingöz, Mert SinanPekesen, Cemal İşleyen ve Ramiz Ok yer alıyor.

NAZİLLİHAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

İkinci yarı hazırlıklarına 1 Ocak itibari ile Antalya’dabaşlayan Kipaş Kahramanmaraşspor, önceki gün itibariyle Antalya Kampındandönerek, 21 Ocak’ta başlayacak olan Nazilli maçının hazırlıklarına kenditesislerinde start vermişti. Günde çift idmanla hazırlanan Akdeniz Aslanlarımaç saatini beklemeye başladı. Kendi sahasında Nazilli’yi konuk edecek olanKırmızı-Beyazlılar, bu maç için büyük bir mücadele gösterecek. İlk yarının son3 maçındaki sergilediği çıkışı Nazilli maçında da sürdürmek isteyenKırmızı-Beyazlılar, bu maça 3 puan parolasıyla çıkacak. (HABER: İLKER YİYEN)

 

Editör: Haber Merkezi