Misli.com 2.Lig Beyaz Grupta Kahramanmaraşspor'un rakipleri arasında yer alan Hekimoğlu Trabzon FK altyapısında bulunan 16 oyuncu Trabzon'un Bölgesel Amatör Ligi takımlarına kiralandı.

Hekimoglu Trabzon FK hem Bölgenin takımlarına destek amaçlı hem de kendilerini geliştirmeleri için kiralık olarak gönderdi.

Covid-19 salgınının devam ettiği dikkate alınarak 4 ve daha fazla takımla temsil edilen illerin aynı gruplarda, 1, 2 ve 3'er takımla temsil edilen illerin de, birbirine yakın illerle eşleştirilmesi esasına göre yapılan gruplandırma ile BAL'a katılan 266 takım, 9 ayrı bölgede, 4 takımlı 12, 5 takımlı 22 ve 6 takımlı 18 grupta olmak üzere toplam 52 grupta müsabakalarını oynayacak. 4 takımlı gruplar üç devreli lig usulüne göre, 5 ve 6 takımlı gruplar çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Her grubun birincisi olan takım bölge birinciliği müsabakalarına katılmaya hak kazanırken, grupta en altta yer alan takım kendi ilinin yerel ligine dönüş yapacak. Bölge birinciliğine katılma hakkı kazanan 52 takım, 5 takımlı 2 ve 6 takımlı 7 grup olmak üzere toplam 9 tarafsız grup merkezinde bölge birinciliği müsabakalarını oynayacaklar. 9 bölge birincisi TFF 3. Lig'e çıkma hakkı kazanacak.

Bu Bağlamda BAL’da hareketli günler yaşanırken Futbol Fabrikası olan Grupta Kahramanmaraşspor'un rakipleri arasında yer alan Hekimoğlu Trabzon FK altyapısında bulunan 16 oyuncuyu BAL ekiplerine kiraladı. Hekimoğlu Trabzon FK'dan Yunus Emre Birinci, Eray Mandıralı, Emre Aksu, Doğukan Bülbül, Barış Küçük ve Mahmut Emre Özdemir’i Tonya Doğanspor’a kiraladı. Yine Miraç Kocaman, Hakkı Can Şafak, Murat Ünlüer ile Efe Anıl Selcik de Çarşıbaşı Belediyespor’a kiralık verdiği oyuncular. Oğuzhan Şener, Yasin Dölekli Akçaabat Sebatspor, Emirkan Aydın, Samet Onur Cinemre Erdoğduspor, Eren Makul Bahçecikspor ve Yusuf Altınışık da Bolvadin Belediyespor’a kiralandı. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi