Dünyadaki bütün dengeleri değiştiren yeni tip koronavirüs salgını, en çok da spor kulüplerini olumsuz etkilemesi ile birlikte Spor Kamuoyunda profesyonel Liglerin kapıları tekrar aralanırken Hakem Kurulu ise Kahramanmaraşlı Hakem ve Gözlemcilere önem vereye başladı. Yeni Sezon’da Kahramanmaraşlı Hakemler ve Gözlemcileri 1 ve 2. Haftada önemli müsabakalarda görev alarak Kahramanmaraş’ı temsil etti. Kahramanmaraş’ı Ligin ilk Haftasında Klasman Gözlemcimiz Ali Karatutlu Merkez Hakem Kurulu Tarafından 20.09.2020 Tarihinde Oynanacak Olan 3 Lig 4.grup Karabel Karaköprü Belediye spor- Silivri Spor Müsabakasında Hakem Gözlemcisi Olarak Görevlendirmişti. Ligin 2. Haftasında ise Klasman Gözlemiz Veli Ünlü Merkez Hakem Kurulu Tarafından 26 Eylül 2020 cumartesi günü oynanacak olan 3 Lig 1.grup Payas Spor - Arnavutköy Belediye Spor Müsabakasında görev aldı.

HAKEMLERİMİZE DE ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞTÜ

2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında Kahramanmaraş Bölgesi tecrübeli Yardımcı Klasman Hakemi Adem Şahan

Bodrumspor A.ş.’nin GMG Kastamonuspor’u kendi sahasında yaptığı karşılaşmayı 4 gollü galibiyetle bitirdiği müsabakada yardımcı hakem olarak görev yaptı. Kahramanmaraş Bölgesi Yardımcı Klasman Hakemi Adem Şahan, Muğla'nın Bodrumspor ile Kastanomuspor takımları arasında 26 Eylül 2020 cumartesi günü oynanan 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında önemli görevi icra etti. Müsabakayı 4-1 Bodrumspor kazandı.

MUĞLASPOR, 52 ORDU MAÇINI KAHRAMANMARAŞ'LI HAKEM TRİOSU YÖNETTİ

3. Lig 4 Grupta 2.haftanın Muğlaspor, 52 Ordu maçını Kahramanmaraşlı hakem triosu yönetecek

Merken Hakem Kurulundan Kahramanmaraş Bölgesi Hakem triosuna görev verildi.  Klasman Orta Hakemi Serkan Gürbüz, Muğlaspor ile 52 Ordu FK takımları arasında 26 Eylül 2020 Cumartesi günü oynanan 3. Lig 4 Grup müsabakasını Kahramanmaraş Bölgesi hakemler ile yönetti.

Muğla Atatürk Stadyumu'nda saat 16.00'da başlayan müsabakada Serkan Gürbüz'ün yardımcılıklarını Kahramanmaraş Bölgesi klasman yardımcı hakemleri Musa Murat Emre ile Yunus Yıldız yaptı. Müsabakada 52 Orduspor, 3.lig 4. grubun 2. haftasında deplasmanda konuk olduğu Muğlaspor’u 1-0 mağlup ederek iyi başlangıcını devam ettirdi. (HABER: İLKER YİYEN

Editör: Haber Merkezi