Onikişubat ilçesi Abdülhamithan Mahallesinde Bir berber ve kuaför salonunu işleten Ahmet Ceyhan, güreşçi çocuklara destek olmak için harekete geçti. Antrenmanlarda giyebilecekleri eşofman takımına sponsor olan Ceyhan, bugün düzenlediği programda hediyelerini teslim etti.

Atasporumuz denilince akla güreş geldiğini, güreş deyince de Kahramanmaraş'ın geldiğini hatırlatan Ceyhan, "Şehrimizden bugüne kadar çok şampiyonlar cıktı. Bizde kücük kardeşlerimize destek olmak icin eşofman takımları hediye ettik. Kardeşlerimiz giyindiler ve tıraşlarını yaptık. Kentimizin her zaman spora yaptığı destek ortada. Bizde bundan sonra desteklerimizi devam ettireceğiz. Tüm sporcularımıza başarılar dilerim" dedi.

Güreş antrenörü Halil Hopur da, kentin güreşte lokomotif bir şehir olduğunu belirterek,  "Bunun bilincinde olan değerli büyüklerimiz var. Siyasetçilerimiz iş adamlarımız cok destek veriyor. Bizde güreş konusunda kendimizi cok şanslı hissediyoruz. Bu desteklerin karşılığı da insallah şampiyonluk olarak dönecek. Biz her zaman güreşe destek verenlerin yanındayız. Böyle desteklerle birlikte bizde ay yıldızlı arma için başarıları sürdüreceğiz." diye konuştu.

Hopur daha sonra Ceyhan'a bir plaket takdim etti.

HABER-FOTO: ÖMER FARUK SALMAN

Editör: Haber Merkezi