Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Kahramanmaraş Şubesi, İskenderun FK - Tekirdağ Spor Müsabakasında hakem gözlemcinin Günseli Öz'ü atadığını duyurdu.

2020-2021 Futbol Sezonunda Türkiye'de 10 Kadın Klasman ve Bölgesel Gözlemciden biri Kahramanmaraş Bölgesel Hakem gözlemcisi Günseli Öz'e Merkez Hakem Kurulu bu sezon ilk kez bir maçta görev verdi. Kahramanmaraş Bölgesi Bölgesel Hakem gözlemcisi olan Günseli Öz'e Merkez Hakem Kurulu, 3 Lig 2.grupta 26.haftanın maçında 11 Mart Perşembe günü saat 14:00'de oynanacak olan İskenderun FK - Tekirdağ Spor müsabakasında hakem gözlemcisi olarak  görev verdi.

Adana ve Kahramanmaraş'ta 8 yıl hakemlik yapan, 2007 yılında hakemliği bırakan ve 2008 yılında gözlemciliğe başlayan Kahramanmaraş'ın tek Kadın Bölgesel Hakem gözlemcisi olan Günseli Öz, İskenderun 5 Temmuz stadında ilk kez bir profesyonel lig maçında görev yapacak.

İskenderun Futbol Kulübü - Tekirdağspor maçını Demokrat Özgür Güneş yönetecek.  Bu karşılaşmada Aydın Karsavuran ile Azad İlhan yardımcı hakem olurken, Burak Kamalak ise dördüncü hakem olacak.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kahramanmaraş şubesi (TFFHGD) tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Üyelerimizden Bölgesel Gözlemcimiz Günseli ÖZ Hocamıza Merkez Hakem Kurulu Tarafından 3 Lig 2.grup İskenderun FK - Tekirdağ Spor Müsabakasında Hakem Gözlemcisi Olarak Görevlendirilmiştir. Hocamıza ve hakem ekibine Müsabakada Başarılar Dileriz."

(HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi