Temsilcimiz Kahramanmaraşspor’da 3 Teknik heyet, 2 kulüp personel ve 17 futbolcunun Corona Virüs test sonuçları pozitif çıkması ile Misli 2. Ligde Çarşamba günü oynanması planlanan Zonguldak Kömürspor maçının ardından Pazar günü oynanması planlanan Gümüşhane maçı da ertelenmişti. 5 Kasım’da oynanacak olan Kupa maçının ise nasıl bir yol çizileceği merakla beklenirken TFF Kahramanmaraşsapor-Somaspor maçını listeye dahil etti.

KUPA MAÇINA ERTELEME GELMEDİ

Zonguldak Kömürspor ve Gümüşhanespor maçlarının ileri bir tarihe ertelenmesinin ardından gözlerin çevrildiği Kahramanmaraşspor - Somaspor, Ziraat Türkiye Kupasında 3. Eleme Turu müsabakasını Türkiye Futbol Federasyonu maç listesine aldı. 2.Lig Beyaz grupta 2 maçı ertelenen Kahramanmaraşspor'un Ziraat Türkiye Kupasında 3. Eleme Turunda 3.Lig 3.grup temsilcisi Somaspor ile 5 Kasım Perşembe günü saat 13:00'de 12 şubat stadında oynayacağı karşılaşma Türkiye Futbol Federasyonu'nun maçı listeye almasıyla oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Karşılaşma berabere biterse, uzatmalara gidecek. Skor değişmezse seri penaltı atışları yapılacak. Kahramanmaraşspor evinde Somaspor'u mağlup ederse Ziraat Türkiye Kupasında 4. Eleme Turuna yükselecek. Manisa temsilcisi Somaspor 2020-2021 sezonunda 3.Lig 3.grupta 5 maçta topladığoı11 puanla 4.sırada yer alıyor.

MÜSABAKA HAKEMLERİ AÇIKLANDI

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor'un Ziraat Türkiye Kupasında 3. Eleme Turunda 3.Lig 3.grup temsilcisi Somaspor ile 5 Kasım Perşembe günü saat 13:00'de 12 şubat stadında oynayacağı karşılaşmayı yönetecek hakemler açıklandı. Kahramanmaraşspor - Somaspor, maçını İstanbul Bölgesinden Yakup Özkan yönetecek. Yakup Özkan'ın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesinden Uğur Aydoğdu ile Batuhan Bıyıklı yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise İstanbul Bölgesinden Burak Kaplan olacak. Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Karşılaşma berabere biterse, uzatmalara gidecek. Skor değişmezse seri penaltı atışları yapılacak.

KAHRAMANMARAŞSPOR KARA KARA DÜŞÜNÜYOR!

Zonguldak maçı öncesi Teste tabi tutulan Kahramanmaraşspor’da 3 Teknik heyet, 2 kulüp personeli ve 18 futbolcu da Corona Virüs test sonuçları pozitif çıkması sonucu Zonguldak Kömürspor maçı ve Gümüşhanespor maçları ileri bir tarihe ertelenmişti. 5 Kasım Perşembe günü oynanacak olan Kupa maçı olan Kahramanmaraşspor- Somaspor maçının da erteleneceği düşüncesinde olan Kahramanmaraşspor’da futbolcular karantina altında olurken Kupa maçına çıkmak için takım yoğun çaba sarf ediyor. Gerek Alt yapı gerekse takımın genç futbolcularını profesyonel yapma düşüncesine bürünen Kahramanmaraşspor’da sancılı süreç devam ederken Sahaya çıkmama durumunda rakip hükmen galip sayılacağı da göz önünde bulunduruluyor.  (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi