Küçük yaşta çocukların sağlıklı, başarılı sporcu olabilmeleri ve sosyal aktivitelerini artırmak amacıyla Kahramanmaraş’ta sporculuk ve antrenörlük kariyeri ile spor camiasına hizmet eden Mehmet Koç   kendi adıyla kurduğu futbol okulunda deneyimini çocuklara aktaracak.

6-16 yaş grubu çocukların eğitim gördüğü futbol okulunun antrenörlüğünü Tecrübeli Antrenör Mehmet Koç ve Lütfihan Tolu haftanın belirli günlerinde yaş grupları halinde Halı sahada çalışmalarını sürdüren Akademi Koç Futbol Okulu’nda hedef Türk futboluna sporcular kazandırmak.

Meslek hayatını antrenör olarak devam ettiren deneyimli Antrenör Mehmet Koç, “Bu okulun hikayesinin başlangıcı oldu. İyi bir ortam kurdum, çocuklar çok mutlu oldu. Kahramanmaraş’ta inanılmaz genç yetenekler var. Şu anda da iyi yeteneklerin olduğunu görebiliyorsunuz. Proje hep aklımda vardı fırsatı bulduğum da hemen hayata geçirdim. İnandığım bir projeydi” dedi.

Ön kayıtların heyecan verici olduğunu aktaran Kulüp Başkanı tecrübeli Antrenör Lütfihan Tolu ise, çok özenli bir şekilde çalıştıklarını dile getirerek, “Herkesle tek tek ilgilenmeye çalışıyoruz. Elit bir kadro kurup, turnuvalara katılmak, başarılı futbolcular çıkarıp, kupalar kazanmak istiyoruz. Öncellikli Mehmet Hocamla amacımız yetenekli oyuncuları keşfedip sonrasında da Türk futboluna futbolcu kazandırmak istiyoruz” diye konuştu. HABER: İLKER YİYEN

Editör: Haber Merkezi