Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Okullar Arası Gençler A kategorisi Voleybol İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı.
Gençler A kategorisi Voleybol İl Birinciliği turnuvasına il genelinden 69 okul takımı katıldı. 22 Kasım 2017 tarihinde başlayan genç erkekler kategorisinde 23 okul takımı, 15 Kasım 2017 tarihinde başlayan genç kızlar kategorisine ise 46 okul takımı katıldı. Efeler Atatürk Spor Salonunda oynanan final maçlarıyla tamamlanan turnuvada dereceye giren takımlar kupalarını aldı.

Genç Erkekler A kategorisi final maçında İncirliova Spor Lisesi rakibi Söke Şehit Emre Acar Cumhuriyet Anadolu Lisesini 3-0'lık skorla mağlup ederek şampiyon oldu. 2'nci Söke Şehit Emre Acar Cumhuriyet Anadolu Lisesi, 3'üncü Nazilli Özel Doğa Fen Lisesi ve 4'üncü Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesi oldu.

Genç Kızlar A kategorisinde final maçına çıkan Söke Özel Doğa Koleji rakibi Özel Kavaklı Anadolu Lisesini 3-0'lık skorla mağlup etmeyi başararak şampiyon oldu. 2'nci Özel Kavaklı Anadolu Lisesi, 3'üncü Aydın Adnan Menderes Anadolu Lisesi ve 4'üncü Aydın Anadolu Lisesi oldu.
Müsabakaların ardından Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından takımlara kupa, sporculara madalya ve başarı belgesi takdim edildi. Ödül törenine Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Personel Şube Müdürü Ahmet Coşkun Parlakyalçın, Voleybol İl Temsilcisi Ali Köylüoğlu, Okulsporları İl Temsilcisi Ayhan Afşar ve okulların yöneticileri katıldı.

Okullar Arası Gençler A Voleybol İl Birinciliği erkekler kategorisinde 1'inci olan İncirliova Spor Lisesi ve kızlarda 1'inci olan Söke Özel Doğa Koleji 23 -26 Şubat 2018 tarihleri arasında Muğla'da yapılacak olan grup müsabakalarında Aydın'ı temsil edecek.
Editör: Haber Merkezi