1.Amatör küme de mücadele eden Eyüp sultan spor kulübüne destekler devam ediyor. Bu sezon yeni jenerasyon sloganından yola çıkarak geçtiğimiz sezonun olumlu imajını devam ettirmek için büyük gayret gösteren Eyüp sultan spor kulübünün en güzel örneklerini sponsor sayısını artırarak göstermeyi başarıyor. Amatör futbolun yarayan kanası olan sahipsizlikten ötürü birçok spor kulübü zar zor ayakta kalmaya çalışırken Eyüp sultan spor kulübü bu sezon sponsor bularak bu algıyı yıkmayı başardı ve yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanmayı sürdürüyor.

SPOR BİR ŞEHRİN EN ÖNEMLİ TANITIMI ARACIDIR

Şehrimizin önde gelen Poşuoğlu Tarım işletmesi Sahiplerinden Ökkeş Bozokul ve Kadir Bozokul kardeşler Günümüz şartlarında yok olmaya yüz tutmuş amatör camiasında kulüplerimiz sahaya çıkmakta zorluk yaşadığı bu süreçte çorbada tuzumuz olsun diyerek gönülleri fethetti.

GENÇLERE SAHİP ÇIKMAK GELECEĞE SAHİP ÇIKMAK DEMEKTİR”

Eyüp sultan spor kulübüne Sponsorluk veren Poşuoğlu Tarım işletmesi işletme sahiplerinden Ökkeş Bozokul, Gazetemize şu açıklamalarda bulundu; “Bu şehirde yaşıyorsak bu şehre hizmet etmek boynumuzun borcudur. Ülke olarak zor günler geçirdiğimiz bu dönemlerde gençlere sahip çıkmak adına zor ve ağır bir yükün altına giren Eyüp Sultan Spor Kulübü ile yaptığımız istişareler sonucunda ve araştırmalarımız doğrultusunda sponsorluk desteği sağlamamızın ne kadar faydalı olacağına kanaat getirdik. Gençlere yapılan hiçbir yatırım karşılıksız kalmaz. Her şey maddiyat değildir bu sporcu kardeşlerimizin hayır dualarını almakta bizlere huzur verir. Spora ve sporcuya destek olmaya gücümüz yettiğince devam edeceğiz” dedi.

“BİZ HER ZAMAN SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ”

Eyüpsultanspor Kulübünün vizyon ve misyon anlayışlarını çok takdir ettik ve Onlara destek olduğumuz için mutluyuz diyen Kadir Bozokul ise, Gençlerin her biri pırıl pırıl, gözlerindeki heyecan beni çok etkiledi ve bu kardeşlerimizin köreltilmeleri vebaldir. Bu şuurla karınca kararınca bizlerde ne yapabilirizi düşünüp gelen talep üzerine forma sponsorluğunda destek vermeye karar kıldık. İnşallah tüm işadamlarımız amatöre sahip çıkar ve gençlerimizin kahve köşelerinden arınması için çabalayan kulüp yöneticilerine nefes aldırır” ifadelerini kullandı.

“BİZ GENÇLER İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yapılan bu destekten sonra gazetemize şu ifadeleri kullanan Eyüp sultan spor Kulüp Başkanı Özkan Zengi; “Takımımıza destekte bulunan Poşuoğlu Tarım işletme sahiplerinden Sahiplerinden Ökkeş Bozokul ve Kadir Bozokul kardeşler gençlere verdikleri önem ve bizlere gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ederiz. Zor şartlar altında emek veren kulüplerimize bu tür katkıların artmasını temenni ediyoruz. Bizler gençlerin kötü alışkanlıklar kazanmaması için gece gündüz çaba sarf ediyoruz. İnşallah bundan sonra da anı heyecan ve azimle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. HABER: İLKER YİYEN

Editör: Haber Merkezi