Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Eyüspor'a 2.000.-TL Para Cezası ile cezalandırıldı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 20.02.2020 tarih ve 52 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.

Eyüp ilçe stasında 15 şubat pazar günü oynanan ve 1-1 sona eren Eyüpspor, Kahramanmaraşspor TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasındaki "Taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 12.000.-TL Para Cezası ile cezalandırıldı.

KAHRAMANMARAŞSPOR CEZA TAYİNİNE YER OLMADI

PİSERRO KAHRAMANMARAŞSPOR Kulübü hakkında Futbol Menajerleri İle Çalışma Talimatı'nın 14/5. Maddesine aykırı eylemi nedeniyle sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA karar verildi.

TUZLASPOR’DA NASİBİNİ ALDI

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 20.02.2020 tarih ve 52 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar doğrultusunda Kahramanmaraşspor’un rakiplerinden Tuzlaspor’da cezaya çarptırıldı.

TUZLASPOR A.Ş.'nin, 15.02.2020 tarihinde oynanan TUZLASPOR A.Ş.-BANDIRMASPOR TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, stadyumda itfaiye araç ve görevlilerinin hazır bulundurulmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 6.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi. (SPOR SERVİSİ)

Editör: Haber Merkezi