TFF 2.lig Kırmızı grupta mücadele eden Temsilcimiz Piserro Kahramanmaraşspor'da ikinci yarıda dış sahada oynayacağı 3. Müsabakası olan Etimesgut Belediyespor müsabakası çalışmaları devam ediyor. Şehrimizi Profesyonel Ligde temsil eden Kahramanmaraşspor Teknik patron Bülent Akan yönetimde antrenmanlarını sabah 09:30 ve 18:30 olmak üzere KSÜ Avşar Kampüsü Futbol sahası ve Hanefi Mahçiçek Stadyumunda gerçekleştiriyor.

Başkentte Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacak olan Kırmızı - Beyazlı ekip Ankara Temsilcisi Etimesgut Belediyespor maçının hazırlıklarını çift mesai ile sürdürüyor. 2 Şubat Pazar günü zorlu bir müsabakaya çıkacak olan Kahramanmaraşspor KSÜ Avşar Kampüsü Futbol Sahası Hanefi Mahçiçek stadyumunda takım içerisindeki futbolcular kendi aralarında 2 takım oluşturarak Çift kale maçı ile hazırlıklarını sürdürürken takımın moral ve motivasyonunun iyi olduğu gözlendi.

Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Çift kale maçı ile hazırlıklarını Teknik Adam Bülent Akan ile sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekipte Teknik adam Akan oyun içerisinde zaman zaman oyunu durdurarak teknik ve taktik konularda futbolculara bilgi aktarırken dış sahada oynanılacak oyunun sistemini de futbolcularına uyguladı. Çifte mesaiye tabi tutulan Akdeniz aslanlarında genç futbolcuların saha içerisindeki mücadeleleri ile dikkat çeken isimler oldu. Zorlu Etimesgut Belediyespor Maçına hazırlanan takımın saha içerisindeki performansı izlemeye değerdi.

(HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi