İçişleri bakanlığı dernekler dairesi başkanlığı tarafından finanse edilen ve Kahramanmaraş Ampute Spor Kulübü tarafından yürütülen “Engelleri Sporla Yıkıyoruz“ isimli proje kapsamında görme, işitme ve bedensel engelli 100’e yakın genç ve çocuklarımıza yönelik yaptığı projelerle Türk Okçuluğu, judo,Ampute Futbol ve Goolbal gibi branşlarda önemli aktiviteler yapıyor. Sosyal sorumluluk projeleri ile de dikkatleri üzerine çeken Kahramanmaraş Ampute Spor Kulübü tarafından yürütülen “Engelleri Sporla Yıkıyoruz” gibi isimli projelerle dikkatleri üzerine çeken Spor Kulübü sporun ve sporcunun yanında yer alan bürokratlardan TBMM İç İşleri Komisyon Başkanı,  Ak Parti Milletvekili Celalettin Güvenç’in de emekleri büyük. sosyal sorumluluk projeleri ile de dikkatleri üzerine çeken ve son olarak“Engelleri Sporla Yıkıyoruz“projesi ile kendi bünyesinde yer alan Türk Okçuluğu, judo,  Ampute Futbol ve Goolbal gibi branşlara malzeme yardımı yaptı.

“SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE ÖNEM VERİYORUZ”

Kahramanmaraş’ta Özellikle Engelliler üzerinden Spora yönlendirme gibi önemli projelere imza attıklarını ifade eden Kahramanmaraş Ampute Spor Kulüp Başkanı Halit Bekereci, "Dernekler Daire Başkanlığı Tarafından finanse edilen,  kulübümüz Kahramanmaraş Ampute Spor Kulübü tarafından finanse edilen ‘Engelleri Sporla Yıkıyoruz’ projesi meyvelerini vermeye devam ediyor. Bu proje kapsamında sporcularımıza anlatımlar yapıyoruz. Onların madde bağımlılıklarından uzak durarak spor ile iç içe olmasını istiyoruz. Bugün burada bulunmamızın sebebi dernekler daire başkanlığı tarafından finanse edilen, spor kulübümüz tarafından hazırlanan “Engelleri Sporla Yıkıyoruz” projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerin kazanımında bizlere destek veren TBMM İç İşleri Komisyon Başkanı, Ak Parti Milletvekili Celalettin Güvenç’e şükran borcumuzu ifade ederiz.  Allah’ım sporun ve sporcunun yanında her kim varsa onlardan razı olsun” dedi.  

“BU GİBİ PROJELERLE SPORA GENÇLERİ TEŞVİKEDECEĞİZ”

Kulüp Hakkında bilgiler veren Kulüp Başkanı Halit Bekereci, “Kahramanmaraş Ampute Spor Kulübü olarak 5branşta faaliyet gösteriyoruz. Kulübümüz bu branşlarla birlikte birçok sporcuyu da bünyesinde bulunduruyor. Bürokratlarımız başta olmak üzere spor camiasının ve yönetimimin desteğiyle kulübümüze en önemli hizmetimiz bir kulüp binası kazandırmak oldu. Kulüp binamızı kiralayarak içerisini sporcularımızın faydalanacağı bir şekilde sosyal alanlarda oluşturarak dizayn ettik. Sporcularımızın ihtiyaçlarını karşılamak maksadıyla bilgisayarlar, eğitim seminerlerinin yapılması için sine vizyon cihazı ve ekipmanı temin ettik. Genel müdürlüğümüzden gelen yardımları bu şekilde kulübümüz içerisinde değerlendirdik. Gençlerimizin kulübümüzde spor ve sporculuk anlamında en iyi bilgilere sahip olması için gereken tüm çalışmaları yerine getirdik. Bunun yanı sıra kulübümüzün başlatmış olduğu bazı projelerde söz konusu. Bunlardan bir tanesi de Dernekler Daire Başkanlığı Tarafından finanse edilen, kulübümüz Kahramanmaraş Ampute Spor Kulübü tarafından hayata geçirilen ‘Engelleri Sporla Yıkıyoruz’ projesi dir. Şuanda da bu projemiz devam etmekte. Bu gibi projelerimiz devam edecektir. Tabi bizler bunları yaparken gücümüzü de siz değerli büyüklerimizden alıyoruz. Kahramanmaraş’ın sporuna katkı yapan böyle güzide bir kulübe ön ayak olduğunuz ve destek sağladığınız için bizler çok teşekkür ediyoruz. Bizim amacımız gençlerimiz burada faaliyet yapsın ve Kahramanmaraş’a hayırlı birer birey olsunlar. Bu yöndeki çalışmalarımıza destek olmanızdan dolayı sizlere de tekrardan teşekkür ediyorum” dedi. (HABER-FOTO: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi