2020-2021 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Elbistanspor, 17 Nisan da başlayacak yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Yaşanan Şok Ayrılığın ardından Mutlu Doğan'dan sonra takımın başına tecrübeli teknik adam Erol Azgın ile anlaştı.

KAHRAMANMARAŞ’TA DAHA ÖNCE GÖREV YAPTI

Profesyonel Liglerde görev alan Erol Azgın, Kahramanmaraş serivenini Mustafa Poyraz belediye Başkanlığı döneminde Büyükşeir Belediye ismi ile taçlandığında Ünlü Futbol Hakemi Bünyamin Gezer’in Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor (1920 Maraşspor) un başında görev almıştı. Yıllardır profesyonel Liglerde takım çalıştırmış 1920 Maraşspor’un 3. Ligdeyken de takımın teknik patronluğunu yapmıştı. Kahramanmaraş’ı bilen Erol azgın Elbistanspor’un da şampiyonluğu için çaba sarf edecek.

İDMANLARA ÇIKMAYA BAŞLADI

İlk kampı kendi tesislerinde yapan Elbistanspor, Alanya First Class Hotel’de İkinci kampını teknik direktör Mutlu Doğan yönetiminde tamamlamıştı. Mutlu Doğan, kendi hesabından yaptığı paylaşımla yollarını ayırdığı duyurmuştu. Son olarak Nizipspor'u çalıştıran Erol Azgın, takımıyla 23 Mart salı günü ilk antremanına çıktı. Kulüpten resmi açıklama yapılmadı. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi