Bölgesel Amatör Lig 2.gruptaki tek temsilcimiz Elbistanspor 16.Haftanın maçında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor, karşısında Volkan Bekçi'nin 11.dakikada attığı gol ile 1-0 öne geçtiği maçta kalesinde gördüğü gollerle mağlubiyete dur diyemedi. 

Şanlıurfa Şutim Futbol Dünyası sahasında oynanan müsabakayı Diyarbakır Bölgesinden Metin Ateş yönetirken,  Bingöl Bölgesinden ​  Zahit Yanılmaz  ile  Bitlis  Bölgesinden Serhat Güzel yardımcı hakem olarak görev yaptığı mücadelede 5 gol sevinci yaşandı.

Temsilcimiz Elbistanspor 16.Haftanın maçında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor, karşısında Volkan Bekçi'nin 11.dakikada attığı gol ile 1-0 öne geçtiği mücadelenin 26.dakikada Mehmet Şirin Gümüş'ın golüyle Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor skoru 1-1 yaptı. İlk yarı bu skorla sona erdi. 70.dakikada tartışılan bir pozisyonda hakem Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor'a penaltı verdi. Adem Karahan penaltıyı gole çevirdi ve ev sahibi ekip 2-1 öne geçti. Temsilcimiz tercübeli oyuncusu 72.dakikada Volkan Bekçi skoru eşitledi. Mehmet Hasan Caylan'ın 84.dakikada attığı gol ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor sahadan 3-2 galip ayrıldı. Elbistanspor, Bölgesel Amatör Lig 2.grupta 21 puanda 8.sırada kalırken, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ise 29 puanla 5.sırada yer aldı. (SPOR SERVİSİ)

Editör: Haber Merkezi