Hiç susmadan Yönetimin değil, sadece takımın yanında olan Edeler Grubu maç başında takımı tek tek yanlarına çağırarak alkışladı. Kırmızı-beyazlıların 12’nci adamı olan Kahramanmaraşspor taraftarları bu zor günlerde takımı için destek verirken bir yandan da sahipsizlikten yakındılar. Yüzlerce kilometre de olsa takımlarını sonuna kadar destekleyen Edeler, Pazar günü deplasman gidileceği duyurusu taraftar grupları aracılığı ile duyurulurken Dernek merkezlerinde yapılan isim listelerine göre otobüs yerleştirilmesi yapılması ile Osmaniye’ye çıkarma yaptı.

EDELERDEN OSMAN HOCAYA BIRAK GİT MESAJI

Kötü gidişatla birlikte takımın oyun sistemini beğenmeyen Edeler Taraftar grubu müsabakada oyun sistemi ve oyun içerisindeki değişikliklerden hoşnut olmayarak Teknik adam Osman Hoca’ya bırak git diyerek sitem ettiler. Ligin 4. Hafta maçında Bayburt Özel İdarespor ile karşı karşıya gelen Kahramanmaraşspor, rakibine 1-0 mağlup olarak yenilgiler serisine devam etti. 2021-2022 sezonunda 2.Lig Kırmızı Grupta geride kalan 3 maçta Serik Belediyespor ve Etimesgut Belediyespor'a 3-1, Sivas Belediyespor'a ise 4-0 mağlup olan Kahramanmaraşspor, ligin 4. haftasında kendi sahasında Bayburt Özel İdare Spor’a da -01 mağlup olunca taraftar sitemini tribünlerden ilettiler.

KALECİ AHMET’E ÖVGÜLER YAĞDI

Osmaniye Şehir Stadyumunda icra edilen Kahramanmaraşspor- AN Zentrum Bayburt Özel İdarespor müsabakasında şık kurtarışları ile Kahramanmaraşspor’un tecrübeli kaleci Ahmet Üçgün damga vurdu. 2021-2022 Sezonunda 2.Lig Kırmızı Grupta temsilcimiz Kahramanmaraşspor, ligin 4.Haftasında Osmaniye'de Bayburt Özel İdare Spor'a 1-0 mağlup oldu. Çok fazla gol pozisyonuna giren konuk ekip maçı farklı kazabilirdi. Maçın başında beri etkili oynayan Bayburt Özel İdare Spor'un farkı açmasına oyunda ayakta kalan tek oyuncu olan Kahramanmaraşlı kaleci Ahmet Üçgün, izin vermedi. Kahramanmaraşlı kaleci Ahmet Üçgün, maç boyunca 9 pozisyonu kurtararak gole izin vermedi ve Kahramanmaraşspor'un fark yemesini önledi. Yediği golde hatası bulunmayan Kahramanmaraşlı kaleci Ahmet Üçgün, maçın bitiş düdüğü ile birlikte, Karşılaşmayı izlemeye gelen taraftarlar tarafından tribüne çağrıldı. 46 numaralı formasıyla kalesinde devleşen Kahramanmaraşlı kaleci Ahmet Üçgün'e, '' Edelerin Çocuğu Ahmet Üçgün'' tezahüratı yaptılar. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi