Düzenlenen programa, Cumhuriyet Başsavcısı İlker YAZICI, Onikişubat Kaymakamı Serkan KEÇELİ, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKÇI, Denetimli Serbestlik Müdürü Ejder ÖZYAŞAR ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürleri katıldı.

Gençlerle tanışmanın akabinde Cumhuriyet Başsavcısı İlker YAZICI, Onikişubat Kaymakamı Serkan KEÇELİ, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKÇI, yükümlü gençlerle karşılıklı Pinpon oynadılar.

Turnuva sonrasında kısa bir konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı; Hayatında bir spor müsabakasına benzediğini, zaferlerinde, yenilgilerinde, sevinç ve üzüntülerinde hayat yolunda yaşandığını, önemli olanın hayatta ne yaşanırsa yaşansın sağlam ve iradeli bir karakterle durabilmek olduğunu, yükümlülere geçmişte yapılan hatalardan ders çıkartmalarını ve bundan sonraki kuracakları yaşantılarında insanlığa fayda vererek spor bilincinden kopmamaları tavsiyesinde bulunmuştur.

Düzenlenen program sonunda yapılan maçların ardından katılım gösteren tüm yükümlülere günün hatırası bir madalya ve içinde spor malzemelerinin bulunduğu hediye paketleri teslim edilmiştir.

Kahramanmaraş Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün Hükümlülerin rehabilitesi ve yeniden topluma kazandırılmasını amaçlayan projelerine katkı ve destekte bulunan tüm kurumlarımıza teşekkür ediyoruz. HABER MERKEZİ

Editör: Haber Merkezi