Covid-19 salgınının devam ettiği dikkate alınarak 4 ve daha fazla takımla temsil edilen illerin aynı gruplarda, 1, 2 ve 3'er takımla temsil edilen illerin de, birbirine yakın illerle eşleştirilmesi esasına göre yapılan gruplandırma ile BAL'a katılan 266 takım, 9 ayrı bölgede, 4 takımlı 12, 5 takımlı 22 ve 6 takımlı 18 grupta olmak üzere toplam 52 grupta müsabakalarını oynayacak.

2020-2021 Sezonunda Kahramanmaraş'ı Bölgesel Amatör Lige Katılım hakkı bulunan Türkoğlu Belediyespor, Elbistanspor ve Andırın Yeşildağspor'un Bölgesel Amatör Ligdeki Rakipleri belli oldu.

BAL’a katılan 266 takım, 9 ayrı bölgede, 4 takımlı 12, 5 takımlı 22 ve 6 takımlı 18 grupta olmak üzere toplam 52 grupta müsabakalarını oynayacak.  Buna göre Kahramanmaraş takımları 6.Bölge 1.grupta   Gaziantep takımlarıyla eşleşti. Türkoğlu Belediyespor, Elbistanspor, Andırın Yeşildağspor, Gaziantep Anadoluspor, Gaziantep Ankasspor ve Nizipspor yer alacak.Grupta 1.Hafta Temsilcimiz Elbistanspor - Gaziantep Ankasspor ile oynarken diğer temsilcilerimiz ise kendi aralarında maça çıkacak.

GRUP’TA İLK 4 HAFTA!

1.Hafta

Elbistanspor - Gaziantep Ankasspor

Andırın Yeşildağspor - Türkoğlu Belediyespor

Nizipspor - Gaziantep Anadoluspor

2.Hafta

Gaziantep Anadoluspor - Elbistanspor

Gaziantep Ankasspor - Andırın Yeşildağspor

Türkoğlu Belediyespor - Nizipspor

3.Hafta

Gaziantep Ankasspor - Gaziantep Anadoluspor

Andırın Yeşildağspor - Nizipspor

Elbistanspor  - Türkoğlu Belediyespor

4.Hafta

Nizipspor - Gaziantep Ankasspor

Türkoğlu Belediyespor - Gaziantep Anadoluspor

Andırın Yeşildağspor  -  Elbistanspor

(HABER-FOTO:  İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi