Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’un 24’ncü hafta maçları bugün oynanan karşılaşmalarla devam etti. Deplasmanda Utaş Uşakspor’a konuk olan ve maçta varlık gösteremeyen Kahramanmaraşspor, rakibine 3-0 mağlup oldu ve Kırmızı Beyazlı ekip, ligde oynadığı son 2 karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrıldı. Ev sahibi ekip Utaş Uşakspor’a galibiyeti getiren goller, 15’nci ve 76’ncı dakikalarda Mehmet Bektaş ve 28’nci dakikada Mehmet Gürkan Öztürk’ten geldi.

2 TAKIMDA PLAY-OFF ÜMİDİNİ YEŞERTMEK İSTEDİ

2. Lig Beyaz Grupta 24. haftanın maçında Kırmızı Beyazlılar Uşak 1 Eylül stadında Uşak Spor'a 3-0 mağlup oldu. Hafta içi müsabakasında Kahramanmaraşspor Ligin zirve takipcisi Uşakspor’a çelme takmak isterken 3-0 mağlup oldu. Ligde son haftalarda aldığı sonuçlarla gerileme yaşayan ve bir türlü kendine gelemeyen Kahramanmaraşspor bugün Uşak deplasmanında puan için saldırdı ama 3 gol kalesinde görünce yıkıldı. Ligin ilk devresinde 12 şubat stadında oynanan Uşak Spor maçını Kahramanmaraşspor 2-1 kazanmıştı. Tarihleri boyunca 3 kez karşı karşıya gelen Uşak Spor - Kahramanmaraşspor 4.kez karşı karşıya geldiler. Geride kalan 3 maçta Kahramanmaraşspor evinde oynadığı 2 maçı kazanırken, deplasmanda oynadığı maçta ise mağlup oldu. Bu mağlubiyetle Kahramanmaraşspor play-off’tan uzaklaştı.

UŞAK HOCASIZ MAÇA ÇIKTI

Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Uşakspor'da sıcak saatler yaşandı. Üst üste alınan kötü sonuçların ardından play off yarışında son haftalarda rakiplerinin gerisinde kalan Uşakspor'da yönetim acil durum ilan etti. Bu doğrultuda harekete geçen Uşakspor yönetimi, flaş bir hamlede bulunarak,Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir ile yollarını ayırma kararı aldı. Uşakspor'un sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada; "Teknik Direktörümüz Hasan Erkin Şimşir ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırma kararı almış bulunmaktayız. Hasan Erkin Şimşir'e kulübümüze olan hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadelerini kullandı.

Perşembe günü kendi evinde Kahramanmaraşspor ile lig maçına çıkan Uşakspor'da takımın başında yardımcı antrenörler maça çıktı.

MÜSABAKADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR;

Dk 1 Müsabakaya ev sahibi ekip Uşakspor başladı.

Dk 3 Ev sahibi uşakspor İlk atağında Mehmet Gürkan topu Alpay’a aktardı. Alpay ise derinlemesine gönderdiği topu Ali kontrol edemedi, defans topu taç’a gönderdi.

Dk 9 Uşakspor sol kanattan Samet ile atağa çıktığı mücadelede altı pas içerisinde topu Kadir’e aktardı Kadir ise savunmaya takıldı.

Dk 13 Kahramanmaraşspor İsmet ile içeri girdi, ortadan giden Salim ile topu paylaştı. Salim topuk pasını ile aştı. Talha vurdu topu kaleci Ersin kontrol etmeyi başardı.

Dk 15 Utaş Uşakspor’da Alpay topu orta alandan içeri aktardı. İçerde topla buluşan Mehmet yaptığı düzgün vuruşla 1-0 takımını öne geçirdi. 1-0

Dk 16 Uşakspor ani baskıyla yüklendi içeri gönderilen topu Levent yan filelerle buluşturan isim oldu.

Dk 19 Kahramanmaraş sağdan etkili geldi. Uşakspor da Alpay’dan kurtulan Erdem’in ortasında kaleci Ersin, Doğanay’dan önce topu yumrukladı.

Dk 22 Kahramanmaraşspor’da İsmet’in hatalı pasıyla topla buluşan Utaş Uşakspor’da Mehmet’in sert şutunu kaleci Murat çeldi.

Dk 24 Uşakspor sağ kanattan bindirdi ve Alpay ile içeri girmek istedi. İçeri girdiği pozisyonda ortasını yaptı, Seçkin’in kafa vuruşunda top üstten auta gitti.

Dk 28 Oyunda üstünlüğünü koruyan Uşak ekibinde Noyan topu önüne aldı ve ceza alanına kadar taşıdı ve topu boşa kaçan Gürkan’ın önüne aktardı. Gürkan ise müsait pozisyonda topu ağlara gönderdi. 2-0

Dk 29 Sağ kanattan bindirme yapan Kahramanmaraşspor ekibi Doğanay topu ceza alanına kadar taşıdı ve ceza alanı çaprazından topu içeri ortaladı. Ortaya çıkan Hakan ise topu yan filelere aktardı.

Dk 34 Bu dakikada Kahramanmaraşspor'un topu direkten döndü. Gerçekleşen pozisyonda Emin topu sol kanattan taşıyarak arkadaşı Doanay’a aktardı. Doanay topu İbrahim’e gönderdi. Sert şutunda top direkte patladı.

Dk 38 Uşakspor Seçkinle önemli bir pozisyonu değerlendiremedi. Seçkin gelen topu ceza aalnında rakibine kaptırdı ve önemli pozisyon hoyratça harcanmış oldu.

Dk 41 Uşak ekibi ani atakla yüklendi ve Ali topu Kadir’in önüne bıraktı. Kadir topu ceza alanına taşıdı ve Gökhan’ı aşan Mehmet’in yerde kalması ile Uşak ekibi penaltı bekleyişine girdi. Hakem devam kararı verdi.

Dk 45 Müsabakanın ilk yarısında her iki takımda gol yollarını yoklarken başka gol sesi çıkmadı. Normal süre tamamlanırken müsabakaya oynanmayan süre olarak 2 dakika ilave edildi.

Dk 45+2 Uzatma dakikalarında da gol sesi çıkmayınca ev sahibi Uakspor soyunma odasına 2-0 üstünlükle giriş yaptı.

2. YARI

Dk 50 Kahramanmaraşsppr’un beraberlik arayışları var. Kadir Kaan ile gelişen atakta Kadir Kaan topu ceza alanına aktardı. Talha’ya aktarılan topu ceza alanına gönderdi, İbrahim ortaladı, dokunan olmayınca top auta gitti.

Dk 57 Kahramanmaraşsporda Erdem’e aktarılan topu ceza alanına gönderdi.  Burak ortaladı, dokunan olmayınca top auta gitti.

Dk 61 Erdem ceza alanı dışından sert bir şekilde topu kaleye aktardı Kaleci Ersin yatarak topun filelerle buluşmasına izin vermedi.

Dk 66 Kahramanmaraşspor boş kaleye gol atamadı. Sol kanattan bindirme yapan Kahramanmaraşspor Halil ile atağa çıktı. Halil Topu Burak’a aktardı. Kaleyi terk eden Ersin topu iyi takip ederken Burak boş kaleye topu atmak yerine kaleciyi de aşmak istedi ama kaleci Ersin topu kontrol etmesini bildi.

Dk 71 Kahramanmaraşspor atağında Halil’nin pasıyla ceza alanında topla Talha Mayhoşla buluştu. Müsait durumda Talha’nın şutu savunmaya çarparak kornere çıktı. Kornerden sonuç çıkmadı.

Dk 74 Kahramanmaraşspor köşe atışı kazandı. Soldan köşe atışını Doğanay kullandı. Doğanay’ın ön direğe ortasına Talha’nın kafa şutunda kaleci geçen topu savunma direği dibinden çıkararak çok büyük bir tehlikeyi önledi.

Dk 76 Uşakspor atağında Serhat topu ceza alanı dışına aktardığı topu Mehmet önüne aldı ve ceza sahası dışından yaptığı enfes vuruş ile kaleci Murat'ı geçerek durumu 3-0'a getirdi.

Dk 80 Uşakspor orta sahadan geliştirdiği atakta Noyan içeri aktardığı topa defans engel koydu.

Dk 82 Uşakspor ceza alanın da oluşturduğu atakta Ali topu kaleye gönderdi. Kaleci Murat topu sektirdi.

Dk 84 Sağ kanattan gelişen atakta Erdem’in ara pasında Yakup Ramazan ceza alanı içerisinde önemli pozisyona ayak koydu ve top defans engeli ile kornere çıktı. Kornerde ise Burak ceza alanına açılan topa çıktı ve sert şutunda top yandan auta çıktı.

Dk 85 Kahramanmaraşspor’da İsmet ceza alanı dışından sert bir şekilde topu kaleye aktardı Kaleci Ersin yatarak topun filelerle buluşmasına izin vermedi.

Dk 87 Kahramanmaraşspor sağ kanattan yüklendi. Emin’in içeri aktardığı top karambole takıldı Yakup Ramazan topu önüne aldı sert vurdu defansa çakıldı. Topun boşa çıkması ile top auta gitti. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi