2022-2023 sezonunda 3. Ligde, mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor yeni sezonu maçlarını Batıpark Futbol stadında ve Beyoğlu Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda oynayacak.

SAHALAR DENETLENMEYE BAŞLANDI

2022-2023 Sezonu TFF 3. Ligde mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor müsabakaların icra edecekleri sahalar denetlendi. 2022-2023 sezonu TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor’un kura çekim toplantısı sonrası saha denetimlerinin tamamlanmasından sonra maç takvimi belli olacak. Kulüpler belirtilen eksiklikleri ikinci bir denetime kadar giderecekler ve belirlenen kriterlere uygun hale getirerek, müsabakalar başlamadan önce sahaları hazır halde bulunduracaklar.

BATIPARK FUTBOL SAHASI DENETİME TABİ TUTULDU

TFF tarafından sahalarda tespit ettikleri eksiklikleri Kahramanmaraşspor kulübüne sözlü olarak bildirilirken önümüzdeki günlerde de uygun olup olmadığı bildirilecek. Bu arada hazırlanacak rapor ise kulüplere yazılı olarak gönderilecek ve eksikliklerin bir an önce giderilmesi istenecek. Kulüp, kendilerine verilen süre içerisinde eksiklikleri giderecekler ve yapılacak ikinci denetimin ardından da müsabakaların ilgili sahalarda oynanıp oynanmayacağına karar verilecek.

KAHRAMANMARAŞSPOR SAHAYA İNDİ

2022-2023 Sezonunda 3.Lig 2.Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor’da yeni sezon hazırlıkları başladı. Bu Sezon 3.Ligde mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor spor camiasının kafasında oluşan karmaşık düşüncelere karşın yeni sezon hazırlıklarına 26 Temmuz salı günü Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sentetik futbol sahasında toplanarak top başı yaptı. Geçen sezon müsabakaların bitiminden sonra sessizliğini koruyan Kahramanmaraşspor 2.Lig Kırmızı Grupta 35.Haftada oynanan Diyarbekirspor, maçıyla birlikte takımın başına gelen teknik adam Serdar Gökmen ile hazırlıklara başladı.

TEKNİK ADAM İZMAYI ATTI

TFF 3. Ligde mücadele edecek olan kahramanmaraşspor Teknik adam Tansu Yaan ile anlaştı. Daha önce Kahramanmaraşspor’da 2020-2021 Sezonunda Yardımcı Antrenör olarak gelen Kayserili Teknik adam Serdar Gökmen 2022-2023 sezonu için prensipte anlaşırken Teknik patronluk koltuğuna ise Tansu Yaan getirildi.

KAHRAMANMARAŞSPOR HAZIRLANIYOR

Yeni sezona Batıpark, 12 Şubat Stadyumu, Türkoğlu ve Büyükşehir Belediye Futbol sahası gibi farklı sahalarda hazırlanan Kahramanmaraşspor hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürürken bir yandan da yeni sezon kadrosunu oluşturmaya çalışıyor. Takımda dış transferde görüşmeler devam ederken prensipte anlaşılan futbolcularda idmanlara davet ediliyor. Batıpark, 12 Şubat Stadyumu, Türkoğlu ve Belediye Futbol sahası gibi sahalarda çift kale maçları ile denemeler yapıyor.

İLK MAÇ KUŞ ADASINDA

2022-2023 sezonu TFF 3. Lig fikstür çekimi Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilen Fikstür çekimi sonucunda Temsilcimiz Kahramanmaraşspor ilk haftada Kuşadasıspor’a konuk olacak. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, ligin ilk haftasında 4 Eylül Pazar günü Kuşadasıspor’a konuk olacak.

Kahramanmaraşspor ‘un ilk yarı fikstürü şu şekilde:

1 Hafta KUŞADASISPOR – KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş.

2 Hafta KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş. – GÜMÜŞHANE SPORTİF FAALİYETLER A.Ş.

3 Hafta BAYRAMPAŞA SPOR A.Ş. – KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş.

4 Hafta KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş. – KARAMAN FUTBOL KULÜBÜ

5 Hafta YEŞİLYURT D.Ç OFSPOR – KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş.

6 Hafta KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş. – IĞDIR FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.

7 Hafta ORDUSPOR 1967 A.Ş. – KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş.

8 Hafta KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş. – TURGUTLUSPOR

9 Hafta DARICA GENÇLERBİRLİĞİ A.Ş. – KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş.

10 Hafta KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş. – ELAZIĞ KARAKOÇAN FK

11 Hafta BAY

12 Hafta ALANYA KESTELSPOR – KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş.

13 Hafta KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş. – BULVARSPOR

14 Hafta EYNESİL BELEDİYESPOR – KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş.

15 Hafta KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş. – ERGENE VELİMEŞE SPOR

16 Hafta AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR – KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş.

17 Hafta KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş. – KIRIKKALE BÜYÜK ANADOLU SPOR

 (HABER-FOTO: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi