Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Okul Sporları Federasyonu Başkanlığının 2021-2022 Sezonu Genç Kızlar Basketbol Müsabakaları ile Batıpark Spor Salonunda sona erdi.

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ve İl Milli Eğitim Okul sporları 2021-2022 faaliyet programı içerisinde yer alan Liseler arası B-Genç Basketbol turnuvası Batıpark spor salonunda final maçıyla sona erdi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2021-2022 faaliyet programı içerisinde yer alan Liseler arası Basketbol Genç Kızlar B turnuvası Cumhuriyet Meslek lisesi ile Uğur okulları arasında oynanan final maçıyla sona erdi. 4-Takım ve 72 sporcunun katılım sağladığı Basketbol Genç Kızlar B kategorisinin şampiyonu Uğur Okulları oldu. Batıpark Spor Salonunda yapılan şampiyonada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik ve Spor Şube Müdürü Yusuf Bayram Demirci ve Pazarcık İlçe müdürü Mustafa Dağlı takdim etti.Turnuva şöyle tamamlandı; “1 -Uğur Okulları, 2 - Şehit Cemil Kaçmaz Anadolu Lisesi,  3-Kahramanmaraş Anadolu Meslek Lisesi, 4 - Cumhuriyet Meslek Lisesi” oldu.

“TÜM OKULLARIMIZIN AYAKLARINA SAĞLIK”

Kahramanmaraş’ta Basketbolun ilerlemesi adına farkındalık yaratmaya çalışan Basketbol İl Temsilciliği adına konuşan Başkan Mustafa Dağlı, “Okul Sporları kapsamında Genç Erkek- Kız kategorisi ile mücadelelerimiz başladı. Basketbol heyecanlı bir spor dalıdır. Okullarımızda bunun heyecanını yaşıyoruz. Talep oldukça iyi. Tüm okullarımıza başarılar diliyorum. Bizler şehrimizdeki basketbol adına eksikliğini gidermek için bu yeniden yapılanma içerisine gireceğiz. Kulüpler, hakemler, sporcular olarak biz bir bütünüz ve iyi bir aileyiz. Basketbolun gelişimi için şehrimizde çok sayıda müsabakalar organize edeceğiz. Tüm Basketbol sever sporcu, hakem ve masa görevlileri arkadaşları her zamankinden daha çok kenetlenmeye ve görevlerini aşkla yapmaları arzumuzdur. Bize her konuda destek veren Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Cemil Boz Bey’e teşekkürü bir borç biliriz. Bu Arada okul Sporları Şube Müdürümüz Yusuf Bayram Demirci ve ekibinin de büyük emekleri var. Kahramanmaraş Basketbol’u olarak çok önemli günler bizleri bekliyor. Hep birlikte bu camianın adını layık olduğu yerlere duyuracağız. Hepimiz bir aileyiz ve bu camia için gecemizi gündüzümüze katıyoruz” ifadelerini kullandı. HABER: İLKER YİYEN

Editör: Haber Merkezi