2021-2022 Sezonu 2.Lig Kırmızı Grupta Kahramanmaraşspor, Ligin ikinci haftasında Başkent ekibi Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Trabzon Bölgesinden B Klasman orta hakem Sinan Özcan yönetirken Özcan'ın yardımcılıklarını Kadir Beyaz ve Kenan Özcan yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi görevini Murat Kasap yaptı.

Kırmızı Grup’un ilk haftasında Serik Belediyespor’a mağlup olan Kahramanmaraşspor, ligin ikinci haftasında deplasmanda Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya geldiği maçta 3-1 mağlup oldu.

Her iki takım bugüne kadar birbirlerine 4 kez rakip olurken, her iki takım da sahadan ikişer kez galip ayrıldı. Bu maçlarda Etimesgut Belediyespor, rakibinin kalesine 6 gol gönderirken, Kahramanmaraşspor ise buna 4 golle cevap verdi.
Sincan 15 Temmuz Milli Birlik Stadı'nda oynanan maçta Kahramanmaraşspor'un tek golünü 38. dakikada Ramazan Övüç atarken, ev sahibi Kahramanmaraşspor'a galibiyeti getiren golleri 10. dakikada Mehmet Cansın Çiçek, 54. dakikada Emre Gündoğdu ve 73. dakikada Turan Yılmaz kaydetti.

Bu sonucun ardından Etimesgut Belediyespor ilk galibiyetini alırken Kahramanmaraşspor üst üste ikinci mağlubiyet aldı ve kötü gidişatını sürdürdü.

MÜSABAKADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Müsabakaya ev sahibi ekip Etimesgut Belediyespor başladı.

Dk4 Etimesgut ani bir atakla yüklendi ve ceza alanında Emre ile kaleye gönderilen topa Kaleci Deniz uzanarak topu kazandı.

Dk7 Kahramanmaraşspor Sefa ile yüklendi sol kanatta Halil’in önüne aktardığı topu Halil ceza alanına kadar girerek kademeyi aşmayı denedi. Kademe bırakmayınca son vuruşunu gerçekleştirdi ve topu kalecinin solundan Filelerle buluşturmak istedi top kaleci uzanarak topa sahip oldu.

Dk10 Maçın ilk bölümünde Etimesgut Belediyespor Mehmet Cansın Çiçek'un golüyle Kahramanmaraşspor karşısında 1-0 ön geçirdi.

Dk17 Kahramanmaraşsppor ceza alanına yakın alanda bulduğu topu direk kaleyi yokladı top az farkla auta gitti.

Dk32 Etimesgut Belediyespor sol kanattan yüklendiği pozisyon sonucunda top auta gitti.

Dk36Kahramanmaraşspor beraberlik golü için baskıyı arttırdı. Bu dakika'da futbolcumuz Yakup Ramazan Zorlu kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu değerlendiremedi.

Dk38Kahramanmaraşspor aradığı golü Ramazan Övüç'ün kafa vuruşuyla buldu. 1-1

Baskılı oyunla beraber sert oyununu sürdüren Kahramanmaraşspor rakibe faul kazandırarak olmayan ataklarına etkili şutlar kazandırıyor.

Dk54 Etimesgut ani bir atakla yüklendi ve Emre Gündoğdu ev sahibi ekibi 2-1 öne geçiren golü attı.

Dk61 Kahramanmaraşspor bu dakikada Korner üzerine Korner kazandı. İçeri Mehmet ile orta gönderilen topa Halil kafa ile vurdu Defanstan dönen topa kaleci yumrukla karşılık verdi.

Dk73 Etimesgut Belediyespor, ekibi Turan Yılmaz ile 3-1 öne geçiyor.

Dk78 Kahramanmaraşspor Taşkın orta sahadan topu kanatlara aktardı. Sağ kanattan topa Yüklenen Mehmet top önüne aldı, topu Halil’e aktardı. Halil ise defansa kaptırdı.

Dk80 Etimesgut ceza alanına doğru yüklendi Ömer sol çizğiden ceza alanı dışarısına gönderdiği topa sert vuran Maksut topu ya n filelerle buluşturdu.

 Dk90 müsabakada başka gol olmayınca müsabaka bu skorla normal süresi tamamlanırken müsabakaya 3 dakika oynanmayan süre eklendi.

Dk90+3 Uzatma dakikalarında da gol sesi çıkmayınca skor 3-1 tamamlanarak Başkent ekibi evinde 3puanı kaptırmadı.

MAÇIN KARNESİ

Etimesgut Belediyespor: Hasan Sürmeli, Özkan Taştemur, İsmail Güner, Erdi Zengin, Ahmet Karadayı, Maksut Taşkıran, Emre Gündoğdu, Göksu Türkdoğan, Mehmet Cansın Çiçek, Turan Yılmaz, Ömer Kandemir

Kahramanmaraşspor: Deniz Çınar, Ali Rıza Kılıç, Hamit Bayraktar, Sefa Saz, Birkan Öksüz, Taşkın Kartal, Halil İbrahim Esen, Mehmet Burak Tarlabölen, Ramazan Övüç, Enis Durak, Yakup Ramazan Zorlu (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi