2. lig Kırmızı Grupta mücadele eden şehrimizin tek Temsilcisi Kahramanmaraşspor'da ayrılık sinyali! başarılı oyuncu Cerem Talha Dinçer veda mesajı ile taraftara seslendi. 2018-2019 sezonunda takıma katılan ve 52 maçta, 13 gol atan Cerem Talha Dinçer, sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı. Tecrübeli golcü mesajında “Basit bir vedayla geçirdiğim 2 yılı özetlemek imkansız” cümlesini kullandı.

2018-2019 sezonunda takıma katılan ve 52 maçta, 13 gol atan Kahramanmaraşspor taraftarının sevdiği Cerem Talha Dinçer, sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı.

Kahramanmaraşspor'da 31 Mayıs 2020 itibariyle sözleşmesi biten genç oyuncu, “Basit bir vedayla geçirdiğim 2 yılı özetlemek imkansız. Hiçbir veda Kahramanmaraspor kulübüne ve taraftarına olan saygı ve sevgimi asla değiştirmeyecek. Bu süreçte aynı sahada savaştığım mücadele ettiğim tüm takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Son olarak harika taraftarlara bana ilk günden beri gösterdikleri destek ve sevgi için minnettarım. Bundan sonraki süreçte Kahramanmarasspor'a başarılar dilerim. Artık benim için yeni bir macera zamanı. Sevgiler” dedi. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi