2017-2018 Sezonu Bölgesel Amatör ligin 15. HaftasındaErdağ İnşaat Dumlupınarspor Batıpark Futbol sahasında Tunceli Temsilcisi 62Pertekspor’u konuk edecek olurken diğer temsilcimiz 1920 Maraşspor ise Tunceli temsilcisiDersim Spor'a konuk olacak.

TUNCELİTEMSİLCİLRİ KARŞISINDA PUAN ARAYACAKLAR

Ligin 2. Yarısında devre arasında transfer yaparak takımıgüçlendiren ve çalışmalarını tempolu bir şekilde ara vermeden yapan BAL’dakitemsilcilerimiz Erdağ İnşaat Dumlupınarspor ve 1920 Maraşspor ekibi 2. Devreninbaşlaması ile farklı bir heyecana büründü. 2. Devrenin ilk haftasını BAY olarakgeçiren Erdağ İnşaat Dumlupınarspor 2. Haftada kendi evinde Lider takipçisi 62Pertekspor’u konuk edecek olurken diğer temsilcimiz 1920 Maraşspor 2. Devreninilk haftasında 1 puan alırken 2. Hafta da ise Dersim ilçesinde Dersimspor’akonuk olacak. 2 Temsilcimizde Tunceli ekiplerinden puan ya da puanlar toplamayaçalışacaklar.

1920 MARAŞSPORDERS VERECEK!

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde Kahramanmaraş'ı temsileden 1920 Maraşspor 15.haftada Tunceli Temsilcisi Dersimspor’a konuk olacak.Ligin 15.haftasında 1920 Maraşspor Tunceli Atatürk Stadında 21 Ocak 2018 pazargünü saat 13:30'da Dersimsporla zorlu bir maça çıkacak. Mücadeleyi ErzincanBölgesinden Salih Soydan(Hakem) yönecek, Trabzon Bölgesinden Temel Yazıcı ile RagıpCan Arıcı yardımcı hakem olarak görev yapacaklar. 1920 Maraşspor ligde 13puanla 9.sırada yer alırken Dersimspor 26 puanla 3.sırada yer alıyor. Geçenhaftayı kendi sahasında 1 puanla kapatan Turkuaz beyazlılar, grupta alt sıradankurtulma açısından son derece önemli bir viraja giriyor.

ATEŞ ÇEMBERİNDENKURTULMAK İSTİYORLAR

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde Kahramanmaraş'ı temsileden diğer temsilcimiz Erdağ İnşaat Dumlupınarspor 15.haftada Lider takipçisi62 Pertekspor’u konuk edecek. Ligin 15.haftasında Erdağ İnşaat Dumlupınarspor Batıparkstadında 21 Ocak 2018 pazar günü saat13:30'da 62 Pertek Spor'a ile zorlu birmücadeleye çıkacak. Zorlu Mücadeleyi Kırıkkale Bölgesinden Dursun Can yönetecek,Ankara Bölgesinden Selçuk Gökgöz ile Oğuzhan Yılmaz yardımcı hakem olarak görevyapacaklar. Temsilcimiz Erdağ İnşaat Dumlupınarspor ligde 5 puanla 12.sıradayer alırken, 62 Pertekspor ise 30 puanla 2.sırada yer alıyor. Temsilcimiz Erdağİnşaat Dumlupınarspor bu maçı alıp çıkışa geçmek istiyor ve ateş çemberindenuzaklaşmanın hesaplarını yapıyor. (HABER:İLKER YİYEN)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi