2019-2020 Sezonu Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 2. Lig 4’cü grupta mücadele eden Atçı Gençlik Voleybol, aldığı 2-3’lük galibiyetle yarışta bende varım dedi.

Kahramanmaraş’ı Voleybol Erkekler Ligi 2. Lig 4. Grupta temsil eden Temsilcimiz Atçı Gençlikspor Adana Seyhanspor, Hatay Erzin Yeşilkentspor, Malatya Büyükşehir Belediyespor, Osmaniye Düziçi İstiklal Spor, Gaziantep İslahiye Anadolu Lisesi, Adıyaman Gölbaşı ve Adıyaman İlim Kültür spor kulüpleri ile mücadele ediyor. 2. Lig 4 . Grupta zorlu mücadelelere çıkan Temsilcimiz Kahramanmaraş Atcı Gençlikspor hafta sonu Adıyaman Temsilcisi Adıyaman İlim Kültür Spor Kulübünü 2-3 mağlup etti. Şehrimizin Güzide Kulüplerinden Atçı Gençlikspor hem yerel de hemde Genelde destan yazmaya devam ediyor. Adını 2. Lige yazdıran Kahramanmaraş’ı 2. Ligde temsil eden Atçı Gençlikspor voleybola damga vurmaya devam ediyor.  

KAHRAMANMARAŞLI GENÇLER TARİH YAZIYOR

Gerek Alt yapısıyla gerek A takımı ile Kahramanmaraş’ın guru abidelerinden biri olan Atçı Gençlikspor sporcularının tamamını yerel diye tabir edilen kendi şehri (Kahramanmaraş)tan olması dikkatleri çekerken Lige damga vurmayı ve tarih yazmaya çalışıyor. Daha önce alt yapı kategorilerinde Türkiye dereceleri elde eden ve Dev kulüplerle karşılaşarak genç yeteneklerin hünerlerine sergilemesine vesile olan Atçı Gençlikspor bünyesinde barındırdığı Yetenekli sporcuları Ziraat Bankası gibi dev takımlara da kazandırmanın mutluluğunu yaşamıştı. Erkek Takımını 2. Lige taşıyan Atçı Gençlikspor ekibi ligde de tarih yazıp Kahramanmaraş’ın adını ülke geneline zikrettirecek. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi