Misli.com 2 Lig Beyaz Grupta mücadele eden Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 24.haftanın maçında deplasmanda Uşakspor’a konuk oluyor. Bu maçın sonucu ise Kahramanmaraşspor’un Play-off ümitlerini belirleyecek. Perşembe günü (Bugün) Uşak deplasmanında oynanılacak maçın provasını Hanefi Mahçiçek Stadyumunda yapan ve takım arasında çift kaleye tabi tutulan Kahramanmaraşspor’da baskılı ve mücadeleci oyun dikkatleri üzerine çekti. Akdeniz Aslan’ında Uşakspor maçına tüm ağırlığını vererek bu maçı almak için ellerinden geleni yapacak.

UŞAKLA 4.RANDEVU

Ligin ilk devresinde 12 şubat stadında oynanan Uşak Spor maçını Kahramanmaraşspor 2-1 kazanmıştı. Tarihleri boyunca 3 kez karşı karşıya gelen Uşak Spor - Kahramanmaraşspor 4.kez karşı karşıya gelecekler. Geride kalan 3 maçta Kahramanmaraşspor evinde oynadığı 2 maçı kazanırken, deplasmanda oynadığı maçta ise mağlup oldu.

YOĞUN MESAİ’YE TABİ TUTULDU

Misli.Com 2. Lig  Beyaz Grupta 24.Hafta hafta maçları 18 şubat perşembe günü saat 13:00'de Uşak 1 Eylül stadında oynanacak olan  Uşakspor maç hazırlıklarını  Kahramanmaraşspor maçı kendi tesislerinde  gerçekleştirdiği idman ile sürdürdü. Hanefi Mahçiçek stadında Kahramanmaraşspor teknikdirektörü Sinan Yücer yönetiminde 16 Şubat Salı günü saat 15:00'de yapılan çalışmada oyuncuların Şanlıurfaspor mağlubiyeti sonrası oldukça moralsiz oldukları gözden kaçmadı.

Misli 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Profesyonel Temsilcimiz Kahramanmaraşspor'da Teknik Direktör Sinan Yücer'in Şanlıurfaspor Kulübü maçı sonrası Uşakspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başlamıştı. Büyükşehir Belediyesi Tesisleri Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Kahramanmaraşspor'lu futbolcular gerçekleştirdiği idman ile deplasmandaki maçın hazırlıklarını sürdürdü. Yoğun mesaiye tabi tutulan Akdeniz Aslanlarının çalışmalarında moral ve motivasyonları iyi olduğu gözlemlendi.

ASLAN’DA UŞAK PROVASI YAPILDI!

Bugün Uşak 1 Eylül stadında oynanacak olan Uşakspor ile karşılaşacak olan Kırmızı - Beyazlı ekip Uşak Temsilcisi Uşakspor maçının hazırlıklarını çift mesai ile sürdürüyor. Zorlu bir müsabakaya çıkacak olan Kahramanmaraşspor Hanefi Mahçiçek stadyumunda takım içerisindeki futbolcular kendi aralarında 2 takım oluşturarak Çift kale maçı ile hazırlıklarını sürdürürken takımın moral ve motivasyonunun iyi olduğu gözlendi. Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Çift kale maçı ile hazırlıklarını Teknik Adam Sinan Yücer ile sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekipte Teknik adam Yücer oyun içerisinde zaman zaman oyunu durdurarak teknik ve taktik konularda futbolculara bilgi aktarırken dış sahada oynanılacak oyunun sistemini de futbolcularına uyguladı. Çifte mesaiye tabi tutulan Akdeniz aslanlarında genç futbolcuların saha içerisindeki mücadeleleri ile dikkat çeken isimler oldu.

MAÇI GÜNDÜZ YÖNETECEK

2020-2021 sezonunda 2.lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Misli.Com 2. Lig Beyaz Grupta 24.Hafta hafta maçı için Uşak deplasmanına gitti.18 Şubat perşembe günü saat 13:00'de başlayacak müsabakalar için Merkez Hakem Kurulu 2.Lig Beyaz Grupta 24.Hafta hafta maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Uşak Spor - Kahramanmaraşspor maçında Merkez Hakem Kurulu tarafından Yusuf Ziya Gündüz'e görev verdi. Uşak 1 Eylül stadında oynanacak olan Uşak Spor - Kahramanmaraşspor maçını Sivas Bölgesinden Yusuf Ziya Gündüz yönetecek. Bu karşılaşmada Yusuf Ziya Gündüz'ün yardımcıları Ankara Bölgesinden Cengizhan Öztürk ile Azad İlhan olacak. müsabakanın dördüncü hakemi  ise Ankara Bölgesinden  Rahim Alkım Aksoy olacak.

ÇALIŞMALAR TAMAM ŞİMDİ 3 PUAN İÇİN SAHAYA ÇIKMA ZAMANI!

 Ligin güçlü ekiplerinden Uşakspor’a karşı zorlu bir mücadeleye çıkacak olan Kahramanmaraşspor önemli bir maça çıkıyor. Profesyonel temsilcimiz Kahramanmaraşspor, dün Büyükşehir Belediye tesisleri Hanefi Mahçiçek Stadyumunda yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürürken, Teknik Patron Sinan Yücer yönetiminde yaklaşık 2 saatlik bir antrenman yaptı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, çift kale maç yaparak Uşakspor maçının provasını gerçekleştirdi. Kahramanmaraşsporlu futbolcuların, hırslı ve istekli çalışmaları teknik heyeti oldukça memnun etti.

“KARABULUTLARI DAĞITMAMIZ LAZIM”

Tüm hazırlıklarını 3 puana göre yaptıklarını söyleyen Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Sinan Yücer, “Artık ligde daha zorlu haftalara giriyoruz. Kabul etmek gerek ki, geçen hafta iyi bir oyun çıkartamadık. Ligin başlangıcından bu yana pek iyi bir çizgi yakalayamadık. Pandemi süreci içerisindeyiz ve kısa süreli aksaklıklarımızda oluyor. Zaman zaman yine hatalarımız oldu tabiî. Uşakspor maçını çıkış maçı olarak değerlendiriyoruz. Uşakspor maçında da çıkışımızı ve iyi mücadelemizi devam ettirip, istediğimiz 3 puan alacağız” dedi.

“FUTBOLCULARIM BU MAÇI ÇOK ÖNEMSİYOR”

Bütün futbolcularıma her zaman olduğu gibi çok güceniyorum diyen Yücer, “Bütün oyuncularımız Uşakspor maçından galip geleceklerine inanıyorlar. İnşallah herhangi bir aksaklık yaşamazsak, bu maçtan 3 puanı alacağımıza inanıyorum. Hafta içerisindeki yaptığımız çalışmalarda futbolcularımızın istekli ve hırslı olduklarını gördük. Şuanda moralimiz çok iyi ve bu moralle maç seyircisiz olsa da mutlaka galip geleceğimize ve bütün oyuncularımızın galibiyet için bütün gücünü ortaya koyacaklarına inanıyorum. Onlara her zaman olduğu gibi çok güveniyorum” diye konuştu.

ASLAN PLAY-OFF’U ZORA SOKTU!

Ligde son haftalarda aldığı sonuçlarla gerileme yaşayan ve bir türlü kendine gelemeyen Profesyonel Temsilcimiz Kahramanmaraşspor Play-off şansını da zora sokarak taraftarına hayal kırıklığı yaşatıyor.

Ligin ikinci yarısına Erzincan galibiyetiyle başlayan temsilcimiz 22. hafta maçında da Hekimoğlu Trabzon karşısında da 1-1’lik beraberlikle ayrılarak çıkışını sürdürmüştü. Kırmızı-Beyazlılar ligin 23. haftasında 12 Şubat Stadında Şanlıurfaspor’u konuk etti. Maça oldukça iyi başlayan Kahramanmaraşspor, 44. dakika bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İlk yarıda oynadığı oyunu ikinci yarıya yansıtamayan Kahramanmaraşspor, bu yarıda 3 gol birden görerek rakibine 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı.

HEDEF PLAY-OFF’TU!

2020-2021 sezonunda ilk yarı heyecanının 6 Ocak Çarşamba gününki maçlarla tamamlandığı Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'ta 48 puan toplayan Manisa Futbol Kulübü lider tamamlarken Kahramanmaraşspor ise 23 puanla 11. Sırada yer alarak play-off heyecanını yeşertmişti.

Sezon sonunda lider takımın direk TFF 1. Lig'e yükseleceği, diğer 4 ekibin play-off oynamaya hak kazanacağı Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'ta son 3 ekip Spor Toto 3. Lig'e düşecek. Ligde inişli çıkışlı bir grafik çizen Kahramanmaraşspor ilk yarıda çıktığı 18 maçın 5’inden galibiyetle, 8’inden Beraberlikle 5’inden ise mağlubiyetle ayrıldı. Rakip fileleri 23 golle süsleyen Kahramanmaraşspor 26 golü ise kalesinden çıkardı. Bu sonuçlarla Hedefini Play-off olarak belirleyen ve istenilen hedefe gitmeye çalışan Kahramanmaraşspor 2. Yarıda galibiyet zinciri oluşturması gerekiyordu.

2. YARIYA GALİBİYETLE BAŞLADI

Kahramanmaraşspor, kendi sahasında konuk ettiği Anagold 24 Erzincanspor'u 1-0 mağlup ederek ikinci yarıya galibiyetle başladı. Misli.com 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Kahramanmaraşspor, ikinci yarının ilk maçında grupta üst sıralarda yer alan 24 Anagold Erzincanspor'u 12 Şubat Stadyumunda ağırladı. Kahramanmaraşspor'un vuruşuyla başlayan karşılaşmada Kırmızı beyazlılar, yeni transfer Salim'in golüyle rakibini 1-0 mağlup etti.

Kahramanmaraşspor kendi sahasında konuk ettiği Anagold 24 Erzincanspor karşısında saha avantajını kullanarak kükrediği maçta yeni transfer Salim'in golüyle rakibini 1-0 mağlup ederek 3 puanı kaptı.

DEPLASMANDA 1 PUANLA EKMEK TATLILANDIRDI

Kahramanmaraşspor, deplasman da karşılaştığı Hekimoğlu Trabzon ile 1-1 berabere kaldı.

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’un 22’nci haftasında Hekimoğlu Trabzon ile Kahramanmaraşspor karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişme içerisinde geçen karşılaşma 1-1 eşitlikle sonuçlandı. 7 Şubat Pazar günü saat 13:00'de Trabzon Ortahisar Yavuz Selim Stadında oynandı, bu maç öncesi Kahramanmaraşspor'da çok sayıda cezalı oyuncu bulunuyordu. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor'da Yakup Ramazan Zorlu, Erdem Koçal, Burak Göksel, Kadir Kaan Özdemir ve Emin Altunay kart cezalısı olmaları nedeni ile, Hekimoğlu Trabzon, Kahramanmaraşspor, maç kadrosunda yer alamadı. İlk yarıda üstün bir futbol sergileyen Kahramanmaraşspor, bu oyununu ikinci yarıya da taşıdı. İkinci yarının başlarında gol bulmak için rakip kaleye yüklenen Kahramanmaraşspor, 57. Dakikada aradığı golü Talha Mayhoş ile bularak karşılaşmada 1-0 öne geçti. Oyun’un son bölümlerine doğru oyunun kontrolünü kaybeden Kahramanmaraşspor, 81. Dakikasında kalesinde golü gördü ve durum 1-1 oldu. Maçın ilerleyen dakikalarında başkada gol olmayınca kurşalışma 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.

KAZANACAĞI MAÇI KAYIP EDEREK PLAY-OFF HEDEFİNİ ZORA SOKTU!

2. Lig Beyaz Grupta 23. haftanın maçında Kahramanmaraşspor ezeli rakibi Şanlıurfaspor'u konuk etti. Karşılaşma konuk ekibin 3-1'lük üstünlüğü ile sona erdi. Maça etkili başlayan Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 44.dakikada Doğanay Kılıç'ın golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi.  70. dakikada Defansta yapılan büyük hatada konuk ekip skoru 1-1 yaptı. Şanlıurfaspor'da golü Fevzi Özkan attı. 74.dakikada Emin Altunay'ın yaptığı hatayı affetmeyen Şanlıurfaspor'u 2-1 öne geçiren golü attı. 79.dakikada Defansın arkasına sarkan Can Erdem skoru 3-1 yapan golü attı. Karşılaşma konuk ekip sahadan 3-1 mağlup etti. Aldığı mağlubiyetle 27 puanla 11.sırada yer alan Kahramanmaraşspor, play-off sıralamasında bulunan Kocaelispor ile arasındaki puan farkı 11'e yükseltti. Ligin 2. Yarısında 4 puan toplayarak taraftarını heyecanlandıran Kahramanmaraşspor, Şanlıurfa mağlubiyeti ile play-off şansını zora soktu. Ligde kalma mücadelesi veren Şanlıurfaspor ise 14 puan ve averajla 17.sıraya yükseldi. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi