2021-2022 Sezonunda Kahramanmaraşspor Ligin 9. haftasında Somaspor karşısında puan arayışına girecek. 2.Lig Kırmızı Grup'ta 9. Haftada Somaspor, Kahramanmaraşspor'u 23 Ekim Cumartesi günü saat 14:00'de ağırlayacak. Müsabaka Manisa şehrindeki Soma Atatürk Stadında oynanacak.

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, 9.Haftanın maçında Tecrübeli Teknik adam Kaptan Recep’le puan arayışına girdi. Bu sezon 8 maçta 8 mağlubiyet alarak taraftarını üzen Kahramanmaraşspor, Soma Atatürk Stadyumunda Somaspor karşılaşmasında konuk ekip Akdeniz Aslanları Puan arayışı içerisinde olacak.

TAKIM ÇİFTE MESAİYE TABİ TUTULDU

TFF 2.lig kırmızı grupta yer alan temsilcimiz Kahramanmaraşspor 9.hafta maçında kritik bir viraja çıkacak. Kırmızı Grup’ta yer alan 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un, 20 takımla mücadele ettiği Kırmızı grupta zeminde yer alırken üstlere tırmanış için açık arıyor. Bugün Soma İlçesinde oynanacak olan Somaspor mücadelesi Kahramanmaraşspor için çok büyük önem arz ediyor.

ÇALIŞMALAR ÇİFT İDMANLA SÜRDÜ

Kahramanmaraşspor TFF 2.lig Kırmızı grupta Bugün oynayacağı Somaspor maçı hazırlıklarını günde çift İdman yaparak sürdürmeye devam ederek tamamladı. Kahramanmaraşspor’da sakatlığı geçen futbolcular yoğun tempo ile çalışmalarını sürdürürken takımda moral ve motivasyonun iyi olduğu gözlemlendi. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 2021 – 2022 Futbol Sezonunda Kırmızı grubundaki, 9. Hafta karşılaşması olan Manisa temsilcisi Somaspor müsabakası Kahramanmaraşspor için zor bir maça çıkacak. 

MAÇI TÜRKMEN YÖNETECEK

Soma Atatürk İlçe Stadında oynanacak olan Somaspor, Kahramanmaraşspor karşılaşmasını İstanbul Bölgesinden Mehmet Türkmen yönetecek. Bu karşılaşmada İstanbul Bölgesinden Efe Kurtuluş ile Ozan Burak Akduman yardımcı hakem olurken, İstanbul Bölgesinden Sercan Yılmaz ise dördüncü hakem olacak. Kahramanmaraşspor, ligde henüz puan alamadı ve 20.sırada bulunuyor. Ev sahibi ekip Somaspor, 8 maçta topladığı 11 puan ve averajla 13.sırada yer alıyor.

ZEMİNE DEMİR ATTIK

Koca bir şehrin umudu olan ancak gerek kadro yapılanması gerekse yönetimsel sorunlarla baş etmeye çalışan Kırmızı Beyazlı ekip, bu sezon ligde çıktığı 8 maçtan da sahadan yenilgi ile ayrılarak son 8 sezonun en kötü lig başlangıcını yaptı. 2021-2022 futbol sezonuna TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta başlayan Kahramanmaraşspor, ligin açılış maçında bu yana hiç galibiyet yüzü görmeyerek 8 maç sonunda puan alamayarak ligin diplerine demir attı. Yönetim, stat problemi ve saha içerisindeki uyumsuzluklar gibi sorunlarla baş etmeye çalışan camia, ortaya çıkan bu krizi en kısa sürede çözerek yükselişe geçmenin planlarını yapıyor.

KUPA MAÇINDA KARŞI KARŞIYA GELDİLER

Somaspor ile Kahramanmaraşspor takımları futbol tarihleri boyunca 1 kez karşı karşıya geldi. Kahramanmaraş 12 Şubat stadında oynanan karşılaşmayı Kahramanmaraşspor kazandı. İki ekip 2020/2021 sezonunda Ziraat Türkiye kupasında karşılaştı. Kahramanmaraşspor, Somaspor'u 2-0 mağlup etti.

PUAN DURUMUNDAKİ YERLERİ

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 2.Lig Kırmızı Grupta oynadığı 8 maçta 8 mağlubiyet aldı. 8 Maçta 23 gol yiyen Kahramanmaraşspor, sadece 3 gol atabildi. Ligde henüz puan alamayan Kırmızı Beyazlılar 20.sırada yer alıyor. Ev sahibi ekip Somaspor ise oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 2 Beraberlik, 3 mağlubiyet aldı. 11 gol atan Manisa ekibi kalesinde 11 gördü ve 11 puanla 13. Sırada yer alıyor. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi