Çorum Futbol Kulübü’nde A takımdan 13, teknik heyetten 3 kişi olmak üzere 16 kişinin Koronavirüs testi pozitif çıktı. Kulüp’ten konu ile ilgili yapılan açıklamada; “Çarşamba günü karşılaşacağımız Sancaktepe maçı öncesi futbolcularımız, teknik ekibimiz, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarımızdaki çalışma arkadaşlarımız için yapılan Kovid 19 testi sonuçlanmıştır. Yapılan test sonucunda oyuncularımızdan 13 kişinin, teknik heyetimizden de 3 kişinin testi pozitif çıkmıştır. Testi pozitif çıkan oyuncularımız ve teknik heyetimiz, izolasyona alınıp, tedavilerine başlanmıştır.” denildi. Çorum‘da 11 Ekim’de oynanacak Sancaktepe FK ve 14 Ekim’de deplasmanda oynanacak Amed Sportif Faaliyetler maçlarının da Türkiye Futbol Federasyonunca ertelendiği belirtilirken Kahramanmaraşspor maçının da Ertelenmesine karar verildi.

TAKIM ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRMIŞTI

Kendi saha ve seyircisi önünde Çorum Temsilcisi Çorumspor’u konuk eden Temsilcimiz Kahramanmaraşspor önemli mücadelede için maça konsantre olacaktı. 2.Lig Beyaz grupta temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 11.Hafta maçında deplasmanda lider Manisa Futbol Kulübü'ne konuk olmuştu.

Hafta içi Çarşamba günü oynanacak müsabakaya konsantre olurken Çorumda süren Pandemi etkileri ise maç ertelendi Kahramanmaraşspor ise çalışmaya ara verdi. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi