Kahramanmaraşspor, 2.lig Beyaz grupta ilk yarının son maçında 6 Ocak 2021 (Bugün) çarşamba günü saat 13:00'de Amed Sportif Faaliyetler'i 12 Şubat stadında konuk edecek. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor 16 maçta topladığı 20 puanla 10.sırada yer alıyor. Konuk ekip Amed Sportif Faaliyetler ise oynadığı 16 maçta topladığı 27 puanla 7.sırada bulunuyor.

Misli.com 2.lig, Beyaz grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor 8.hafta erteleme maçında deplasmanda konuk olduğu Gümüşhanespor’u 2-3 mağlup ederek haftalar sonra 3 puanın sahibi oldu. Ligin 8. Haftasında oynanması gereken ve Covid-19 vakası nedeniyle ertelenen Gümüşhanespor-Kahramanmaraşspor, karşılaşması Pazar günü oynandı. Kahramanmaraşspor, maçtan 3-2’lik galibiyetle ayrılarak haftalar sonra 3 puanla tanıştı. 3 Puan sevincine boğulan Kahramanmaraşspor bugün kendi evinde Amed Sportif Faaliyetler maçına hafta başından buyana 3 puan parolası ile hazırlandı. 2.lig Beyaz Gruptaki temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 5 Ocak 2021 Pazartesi günü saat 11:00'de Sinan Yücer, yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmana Amed Sportif Faaliyetler maç hazırlıklarını tamamladı. 12 Şubat Stadyumunda 6 Ocak Çarşamba günü saat 13:00'de başlayacak olan 19. haftanın maçında, 2.lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Amed Sportif Faaliyetler ile karşı karşıya gelecek.

ASLAN’DA AMED PROVASI YAPILDI!

Bugün Kahramanmaraş 12 Şubat Stadyumunda Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaşacak olan Kırmızı - Beyazlı ekip Diyarbakır Temsilcisi Amed Sportif Faaliyetler maçının hazırlıklarını çift mesai ile tamamladı. 6 Ocak (Bugün) Çarşamba günü zorlu bir müsabakaya çıkacak olan Kahramanmaraşspor Hanefi Mahçiçek stadyumunda takım içerisindeki futbolcular kendi aralarında 2 takım oluşturarak Çift kale maçı ile hazırlıklarını sürdürürken takımın moral ve motivasyonunun iyi olduğu gözlendi. Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Çift kale maçı ile hazırlıklarını Teknik Adam Sinan Yücer ile sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekipte Teknik adam Yücer oyun içerisinde zaman zaman oyunu durdurarak teknik ve taktik konularda futbolculara bilgi aktarırken iç sahada oynanılacak oyunun sistemini de futbolcularına uyguladı. Çifte mesaiye tabi tutulan Akdeniz aslanlarında genç futbolcuların saha içerisindeki mücadeleleri ile dikkat çeken isimler oldu.

MORALLER ÇOK İYİ

Misli.com 2.lig, Beyaz grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor 8.hafta erteleme maçında deplasmanda konuk olduğu Gümüşhanespor’u 2-3 mağlup ederek haftalar sonra 3 puanın sahibi olmasıyla birlikte moraller tavan yaptı. 2.Lig Beyaz gruptaki temsilcimiz Kahramanmaraşspor, oynadığı son 5 maçta galibiyet alamamıştı. Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Ankara Demirspor ve Niğde Anadolu FK ile berabere kalırken Ergene velimeşe spor'a mağlup oldu. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 14. haftanın maçında deplasmanda İnegölspor'u 1-0 mağlup etmişti. Oynadığı son 5 maçta galibiyet alamadı. Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Ankara Demirspor, Sancaktepe FK ve Niğde Anadolu FK ile berabere kalırken Ergene Velimeşe Spor'a mağlup oldu. Oynadığı son 7 maçta ise 2 galibiyet, 4 beraberlik 1 mağlubiyet aldı. 10 puan toplayan temsilcimiz 8 gol attı. Kalesinde ise 7 gol gördü. 2.lig Beyaz grupta 15. haftanın maçında Kahramanmaraşspor, 12 Şubat stadında Niğde Anadolu Fk ile 1-1 berabere kaldı. Kahramanmaraşspor'da 37.dakikada Hüseyin Cihan Avcu kırmızı kart gördü. Erteleme maçında Kahramanmaraşspor, 7.haftanın maçında 12 Şubat stadında Zonguldak Kömürspor ile 2-2 berabere kaldı. 2.lig Beyaz grupta 16. haftanın maçında Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda Kahramanmaraşspor, Ergene Velimeşe Spor'a 90.dakikada yediği penaltı golüyle 1-0 mağlup oldu. 17. haftanın maçında Ankara Demirspor'u 12 Şubat stadında konuk eden Kahramanmaraşspor 2-2 berabere kaldı. Kahramanmaraşspor, 18. haftanın maçında 15 Temmuz Stadyumunda, Sancaktepe FK'da 90 Dakikada Mehmet'in gülüne engel olamadı ve Karşılaşma 1-1 sona erdi. Grupta beraberlik abidesi olan Kahramanmaraşspor Erteleme maçı 8. Hafta müsabakasından 2-3’lük galibiyetle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırıp şeytanın bacağını kırdı.

MAÇI TOKAİL YÖNETECEK

2020-2021 sezonunda 2.lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 19. haftanın maçında Merkez Hakem Kurulu tarafından Kahramanmaraşspor - Amedspor 19. haftanın maçının  hakemleri olarak Karşılaşmayı İzmir Bölgesinden Fatih Tokail’i atadı. Müsabakada İzmir Bölgesinden Fatih Deveci ve Denizcan Şahin yardımcı hakem olarak görev yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise İzmir Bölgesinden Emre Bulut olacak.

ÇALIŞMALAR TAMAM ŞİMDİ 3 PUAN İÇİN SAHAYA ÇIKMA ZAMANI!

Ligin enteresan ekiplerinden biri olan Gümüşhanespor’a karşı zorlu bir mücadeleye çıkan ve rakibinin 1-0 öne geçmesine rağmen oyunun bırakmadan 2-3 galibiyete ulaşan Kahramanmaraşspor bu hafta Ligin yine güçlü ekiplerinden Amed Sportif Faaliyetler ile bugün önemli bir maça çıkıyor. Profesyonel temsilcimiz Kahramanmaraşspor, dün Büyükşehir Belediye tesisleri Hanefi Mahçiçek Stadyumunda yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürürken, Teknik Patron Sinan Yücer yönetiminde yaklaşık 2 saatlik bir antrenman yaptı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, çift kale maç yaparak Amed Sportif Faaliyetler maçının provasını gerçekleştirdi. Kahramanmaraşsporlu futbolcuların, hırslı ve istekli çalışmaları teknik heyeti oldukça memnun etti.

“İLK YARI HEDEFİMİZE BİR ADIM KALDI”

Fiziksel olarak çok yıprandıklarını ifade eden Yücer, “Geride 2 tane maçımız var içerde oynayacağız. İki tane iyi rakibe karşı oynayacağız. Benim tek endişem fiziksel olarak yıpranmış olmamız. İnşallah 3 gün sonraki maçta toparlayıp, sahaya en diri bir şekilde çıkabiliriz. İnsanlara dışardan konuşmak çok geliyor ama bu çocuklar İstanbul’a gidiyorlar, Gümüşhane’ye geliyorlar, 3 güne bir maç oynuyor. Pandemiden dolayı alışık olmadığımız bir fikstür var. Şuan 20 puanımız var. Biz ilk devre için 24 puan hedef koymuştuk. O hedefin sadece bir adım gerisindeyiz. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz, iyi günde kötü günde takımlarını desteklesinler.  Onların vereceği morale hepimizin ihtiyacı var. Sonuçta insanız biz, bizimde duygularımız var. Başarılı olmak için çaba gösteriyoruz, elimizden geleni yapıyoruz. Olumsuz taraflarına değil de olumlu taraflarına bakmak lazım. Yeni bir takımız, 11 tane oyuncunun 11’i ilk defa bir arada oynamış, 4 ay olmuş. Çok çok aceleci davranmasınlar lütfen sabırlı olsunlar” diye konuştu.

“YORUCU FİKSTÜRE RAĞMEN HAFTAYI 4 PUANLA KAPATTIK”

Galip geldikleri için çok mutlu olduklarını ifade eden Yücer, “Çok mutluyuz, emeği geçen bütün oyuncularımı kalpten tebrik ediyorum. Gerçekten 3 günde bir maç oynayarak çok çok zorlu bir fikstürden bu deplasmandan 4 puan alarak dönüyoruz. Sancaktepe maçımız çok yıprattı. Orda 2 puan kaybettik, kazanmamız gereken bir maçtı. Ama burada telefi ettiğimizi düşünüyorum.  Oyuncularım fiziksel olarak çok yıprandılar. Biran önce devre arası gelse tekrar toparlasak bir, iki haftadır oyun kalitemizde düşüş var. Buda sadece yorgunluğa bağlı bir düşüş. Eleştiriler yapılıyor takımıma, o eleştirileri yapanların gördüğü ruhsuz bir takıma sahip değiliz. 26-27 tane aslan gibi oyuncumuz var. Sahada görev verdiğim her oyuncu elinden gelenin fazlasını yapıyor. Ama futbol bu rakiple oynanıyor. Bazen istediklerimiz oluyor bazen olmuyor. Burada oyuncuları ruhsuz diye suçlamaktan ziyade onlar bizim Kahramanmaraşspor’umuzun futbolcuları, çok değerli hepsi. Onlara iyi günde kötü günde destek olup, sahip çıkmamız lazım. İyi bir takımımız var, iyi mücadele eden bir takımız var. İnşallah bu takım ilerde daha büyük başarılara imza atar. Tatbiki kolay olmuyor” dedi. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi