TFF Beyaz Grupta mücadele edecek olan Temsilcimiz Kahramanmaraşspor iç transferin yanı sıra Dış Transfere de önem vermeye başladı. İlk Transferini Emin Altunay ile gerçekleştiren Akdeniz Aslan’ı eski forvet oyuncusu Yakup Ramazan Zorlu, Erdi Bakırcı, Burak Göksel gibi önemli simleri kadrosuna kattı. Geçtiğimiz sezonki kadrosundan birçok futbolcuyla yollarını ayıran ve 2020-2021 futbol sezonuna yeni bir kadro ile başlayan Kırmızı-beyazlılar, yeni sezona yeni kadro ile giriş yapmak istiyor. 2. Lig Beyaz Grupta zorlu bir grupta mücadele edecek olan Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 2020-2021 sezonunun ilk transferini daha önce Liverpool’a imza atan daha sonra ise 3.ligde mücadele eden Silivrispor’un Futbol Prensi Emin Altunay’ı transfer etti. Bu sezon Genç bir kadro kurmayı hedefleyen Şehrin tek profesyonel takımı Kahramanmaraşsppor ilk transferini gerçekleştirdi. Transfer sezonunu açılması ile harekete geçen Kahramanmaraşspor transfer gündeminde yer alan isimlerden, “Silivrispor’un başarılı sağ bek oyuncusu Emin Altunay ile Kulüp tesislerinde gerçekleşen imza töreninde 2 yıllık sözleşme imzalandı. 24 yaşındaki tecrübeli sağbek Emin Altunay, 155 Maçı ve 7 golü bulunuyor. 4 yaşından bu yana futbol oynayan Hatayspor alt yapısında yetişirken İngiltere’nin köklü kulüplerinden Liverpool Futbol Akademisi’ne seçilmiş ve “Futbol Prensi” adlı yarışmaya da katılmış.

YAKUP RAMAZAN ZORLU İLE ÖN SÖZLEŞME!

Günde çift idmanla Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kahramanmaraşspor, Teknik Patron Sinan Yücer ve yardımcı antrenörlerin gözetiminde sürdürürken kadrosuna eski forvet oyuncusu Yakup Ramazan Zorlu ile anlaşma sağladı. Transferde anlaşma sağladığı Yakup Ramazan Zorlu ile önümüzdeki günlerde resmi imza atarak tecrübeli futbolcu Kahramanmaraşspor ile idmana çıkacak.

STOPER ERDİ BAKIRCI İLE ANLAŞILDI

Gaziosmanpaşa doğumlu Erdi Bakırcı, bugüne kadar Başakşehir, Fenerbahçe, Sarıyer, Adıyamanspor, Yeni Malatyaspor , Fethiyespor formalarını giydi. Geçen Sezon Fethiyespor forması giyen Erdi Bakırcı, 4 kez U18 ve U19 Milli Takımı’mızda görev yaptı. İlk kez PTT 1. Lig’de oynayan tecrübeli futbolcu, TFF 2. Lig’de 296, 3. Lig’de 51 maçta sahaya çıktı. Fethiyespor’la karşılıklı sözleşme fesih eden Tecrübeli oyuncu Stoper Erdi Bakırcı Kahramanmaraşspor ile ön sözleşme imzaladı. Transferde anlaşma sağladığı Stoper oyuncu Erdi Bakırcı ile önümüzdeki günlerde resmi imza atarak tecrübeli futbolcu Kahramanmaraşspor ile idmana çıkacak.

SOL KANAT BURAK GÖKSEL’DE ANLAŞTI

Geçen Sezon 3. Lig takımlarından Şile Yıldızspor'da forma giyen Sol kanat Oyuncusu Burak Göksel Kahramanmaraşspor’un teklifine sıcak bakarak ön sözleşme imzaladı. Daha önce birçok takımda forma şansı bulan ve Sakaryaspor ile gündeme gelen ve Sakaryaspor ile birçok başarıya ima atan ve birtakım sıkıntılar sonrası Sakaryaspor’da deprem etkisi yaratan Burak Göksel, Kartal cevizli Gençlergücü spor’da futbola başladı, İstanbul Kartal Belediyespor ile kendini gösterdi ve Kartalspor’da Profesyonel oldu. Derince, Sakarya, Fatih Karagümrük, Ankara Keçiörengücü, Bayburt ve Şile Yıldızspor formalarını terletti. 31.05.2020 tarihinde 3. Lig ekibi Şile Yıldızspor ile sözleşmesi biten tecrübeli oyuncu Kahramanmaraşspor ile anlaşma sağladı. Transferde anlaşma sağladığı Sol Kanat Burak Göksel ile önümüzdeki günlerde resmi imza atarak tecrübeli futbolcu Kahramanmaraşspor ile idmana çıkacak.

ZORLU BİR GRUPTAYIZ

Geçtiğimiz sezon Beyaz grupta mücadele eden Kahramanamarşspor yeni sezonda 2. Lig Beyaz gurupta mücadele edecek. 2. ligde mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor’u yeni sezonda yine güçlü rakipler bekliyor. Bu sezon Kahramanmaraşspor, 2 İstanbul takımı ile karşı karşıya gelirken, 2 Ankara takımı ile, 5 ege takımı ile karşı karşıya gelecek. Sezon içerisinde 2 kez İstanbul’a gidecek olan Kahramanmaraşspor, Ankara’ya da iki kez gidecek. İstanbul ve Ankara ilinin 2 takımın bulunduğu Beyaz gurupta yer alan Kahramanmaraşspor, 2020-2021 futbol sezonunda zorlu maçlarla birlikte güçlü ekipleri ile karşılaşacak.

LİG 19 EYLÜL’DE BAŞLIYOR

Türkiye Futbol Federasyonu 2020-2021 sezonunda Süper Lig, TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Ligin başlangıç tarihlerini açıkladı. Süper Lig'de daha önce 2020-2021 sezonunun 11 Eylül'de başlayacağı kamuoyuna duyurulmuştu.  TFF 1. Lig'de 11 Eylül 2020'de, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de ise 19-20 Eylül 2020 tarihlerinde başlayacak. Tüm liglerin sezon planlamaları ise daha sonra ilan edilecek. Bu bağlantıda Kahramanmaraşspor için 1 aylık süreç ne olacak belirsiz. TFF 2.ligde 39 takım mücadele edecek. 2020-2021 sezonunda TFF 2.Ligde kalan,  Kırklarelispor, Manisa Futbol Kulübü, İnegölspor, Zonguldak Kömürspor A.Ş., Afjet Afyonspor, Hacettepe Spor, Amed Sportif Faaliyetler, Sancaktepe Futbol Kulübü A.Ş., Tarsus İdman Yurdu, Hekimoğlu Trabzon, Bak Spor Kulübü, Pendikspor,  Sarıyer, Gümüşhanespor, Etimesgut Belediyespor, Niğde Anadolu Fk, Sivas Belediye Spor, Ankara Demirspor, Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Uşak Spor A.Ş., Kahramanmaraşspor, Sakaryaspor A.Ş., Ergene Velimeşe Spor, Bayburt Özel İdare Spor, Birevim Elazığspor, Eyüpspor, Kırşehir Belediye Spor, Van Spor Futbol Kulübü,   Kastamonuspor 1966, Yeni Çorumspor A.Ş., 1922 Konyaspor, Kardemir Karabükspor ve Şanlıurfaspor  TFF 3.Ligden yükselen Serik Belediyespor, Kocaelispor, Karacabey Belediye Spor A.Ş., 24 Erzincanspor,   Turgutluspor ve Pazarspor  mücadele edecek. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi