TFF 2.lig Kırmızı gruptaki temsilcimiz  Kahramanmaraşspor, 6.haftada 12 şubat stadında 7 ekim pazar günü saat 19:00'da ligde 2 puanı bulunan Tokatspor'u konuk edecek. Pazar Günü Kendi evinde taraftarı karşısına çıkacak olan Kahramanmaraşspor 3 puanla tanışmak istiyor. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor ile Tokatspor tarihleri boyunca 2.kez karşı kaşıya gelecek. Tokatspor ile 2017-2018 sezonunda Türkiye Kupası 3.turda karşılaşan Kahramanmaraşspor Tokat'ta oynanan müsabakada rakibini uzatmalarda attığı gol ile 1-0 yenerek kupanın dışına itmişti. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor ligde oynadığı 5 müsabakada 3 puan alarak 15.sırada yer alırken, Tokatspor ise 2 puanla 17.sırada yer alıyor. 


PAROLA GALİBİYET

Temsilcimiz Kahramnamaraşspor 12 Şubat Stadyumunda karşılaşacağı Tokatspor müsabakasında parola 3 puan olarak belirledi. 

Ligin 6. Haftasında oynayacağı Tokatspor maçının provasını yapan Kahramanmaraşspor zorlu bir maça çıkacak. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor oynayacağı Tokatspor karşılaşması için yoğun tempo ile hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. 


MAÇIN PROVASI YAPILDI

Teknik Direktör Mehmet Erdal Alpaslan yönetiminde 7 Ekim Pazar günü Saat 19:00’da oynayacağı Ligin 6. Hafta karşılaşması için Hanefi Mahçiçek Stadyumunda 4 Ekim Perşembe günü takım kendi arasında oluşturduğu 2 takım arasında çift kale yaparak maçın kısa provasını yaptı. Kendi sahasynda zorlu bir karşılaşmaya çıkacak olan Kahramanmaraşspor’da yüksek tempolu çalışmalar devam ederken maçın provasına yönelik takım içerisindeki futbolcular kendi aralarında 2 takım oluşturarak Çift kale maçı ile hazırlıklarını sürdürürken takımın moral ve motivasyonunun üst seviyede olduğu gözlendi. Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Çift kale maçı ile hazırlıklarını Teknik patron Mehmet Erdal Alparslan gözetiminde sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekipte Teknik patron yönetiminde oyun içerisinde zaman zaman oyunu durdurarak teknik ve taktik konularda futbolculara bilgi aktarırken iç sahada oynanılacak oyunun sistemini de futbolcularına uyguladı. Daha sonra Isınma, Frekans Adım geçiş, Pas Çalışması, Şut çalışması ve Dayanıklılık çalışması ile sona erdi. Çifte mesaiye tabi tutulan Akdeniz aslanları Pazar günü karşılaşacağı Tokatspor maçı hazırlıklarının hazırlıklarını tamamladı. (HABER: İLKER YİYEN)


Editör: Haber Merkezi