Şehrimizi Profesyonel Ligde temsil eden Kahramanmaraşspor Teknik direktör Sinan Yücer yönetimde antrenmanlarını sabah 09:30 ve 18:30 olmak üzere Hanefi Mahçiçek Stadyumunda gerçekleştirdi. Çalışmalar hakkında açıklama yapan Teknik Patron Sinan Yücer, sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini transfer konusunda aceleci davranmayacaklarının altını çizdi. Kahramanmaraşspor ilk yarıda kayıp edilen 3 puanın acısını rövanş maçı olan Erzincan karşısında alıp 2. Yarıya 3 puanla başlamak istiyor. 

ERZİNCANLA MAÇ BAŞLIYOR

2.lig Beyaz Grupta fikstür gereği ilk hafta maç yapmadan geçen ve sezonun ikinci yarısının ilk yarısının da BAY geçen Kahramanmaraşspor, 2020-2021 Sezonunun ikinci yarısını da 12 Şubat Stadyumunda Erzincan ekibini ağırlayacak. Misli 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Temsilcimiz Kahramanmaraşspor yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve çalışanlara, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi yapıldı ve maçın hazırlıkları tamamlanıyor. Yeni Transferler ve yeni ekibin takıma uyum sağlaması ile birlikte takımda yeni bir başlangıç yapmanın hazırlıkları içerisinde.

İLK MAÇTA 3 PUAN’A CAN’IMIZ GİTMİŞTİ!

Sezonun ilk maçını BAY geçen ve 2. Hafta maçında Erzincan Deplasmanına giden ve oradan eli boş dönen Kahramanmaraşspor rakibi Anagold 24 Erzincanspor ile çıktığı mücadeleyi 2-1 kayıp etmişti. 2020-2021 Sezonuna Erzincan'da başlayan Kahramanmaraşspor yaklaşık 6 ay sonra müsabakaya çıkmıştı.  2.lig Beyaz Grupta 2.haftanın maçında 1-0 öne geçtiği karşılaşmayı Anagold 24 Erzincanspor'a 2-1 kaybetti. Koronavirüs salgını nedeniyle Müstakil Atletizm Pisti Sahasında seyircisiz oynanan müsabakayı İzmir bölgesinden Levent Balcı yönetti. Levent Balcı'nın yardımcılıklarını İzmir bölgesinden Barış Sun ve Güner Mumcu Taştan yaptı. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Denizli bölgesinden Feridun Daldaş oldu. Erzincan Müstekil Atletizm pistinde oynanan TFF 2. Lig Beyaz gurup 2. Hafta mücadelesinden 2-1 galip ayrılan Anagold 24Erzincanspor 2’de 2 yaparak 6 puana ulaştı. İlk hafta mücadelesinde Amed sportifi mağlup ederek lige 3 puan ile başlayan Anagold 24Erzincanspor ikinci hafta mücadelesinde ilk haftayı bay geçen Kahramanmaraş sporu 10 kişi kaldığı mücadelede 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi olmuştu. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi