Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta 33’nci haftanın maçları bugün oynanan birbirinden zorlu karşılaşmalarla devam etti. Ligde çıktığı son 5 lig maçından da mağlubiyetle ayrılan Kahramanmaraşspor, kendi sahasında İnegölspor’u konuk ettiği maçta İnegölspor’a 1-0 mağlup olarak hayal kırıklığı yaşatan Kahramanmaraşspr Ligde kalmanın hesaplarını yapmaya başladı.

Ligde çıkış arayan iki rakibi karşı karşıya getiren karşılaşmayı konuk ekip İnegölspor 1-0 kazandı ve hanesine önemli bir 3 puan yazdırdı. İnegölspor’a galibiyeti getiren golü 22’nci dakikada Kahramanmaraşspor’un eski futbolcusu Metin Yüksel kaydetti. Ligde oynadığı son 6 maçtan da sahadan mağlubiyetle ayrılan Kahramanmaraşspor’da ise kötü gidiş devam etti. Bu sonuçlarla birlikte aldığı galibiyetle puanını 28’e yükselten İnegölspor, 13’ncü basamakta haftayı kapatırken, Kahramanmaraşspor ise 31 puanda kaldı ve 12’nci sıraya geriledi.

Temsilcimiz Kahramanmaraşspor'un ligde kalan maçlarından Ankara Demir ve Amed Play-off hattına yakın olurken 3 maç ise alt sıradaki ekiplerden oluşuyor. Kahramanmaraşspor'un küme düşme tehlikesi halen devam ederken Kırmızı- Beyazlıların en az 2 galibiyet alması gerekli. Kahramanmaraşspor'un, 2. Lig Beyaz Grupta alınan kötü sonuçların ardından Kahramanmaraşspor, küme düşme hattı arasındaki fark gittikçe azalınca taraftarlar küme düşme endişesi yaşamaya başladı.

Ligde 31 puanla 12.sırada yer alan Kahramanmaraşspor ile ligde 17.sırada bulunan Sancaktepe Futbol Kulübü ile arasında 5 puan fark bulunurken Sancaktepe Futbol Kulübü'nün ligde 4 maçı bulunuyor. 5 maçı bulunan 18. Ergene Velimeşe Spor ile 7 puan, 19. Hacettepe Spor ile arasında 8 puan farkı bulunuyor. Küme düşme hattının hemen üstünde bulunan 5 maçı bulunan 16.Niğde Anadolu Fk ile 5 puan, 4 maçı bulunan 15.Gümüşhanespor ile 4 puan, 14.Şanlıurfaspor ve 13.İnegölspor arasında 3 puan fark bulunuyor. 11.Zonguldak Kömürspor, ise Kahramanmaraşspor ile aynı puana sahip. Kahramanmaraşspor'un küme düşme tehlikesi halen devam ederken Kırmızı- Beyazlıların en az 2 galibiyet alması gerekli.

İşte Kahramanmaraşspor'un ligde son 5 haftada kalan maçları söyle:

Niğde Anadolu FK - Deplasman

Ergene Velimeşe - iç saha

Ankara Demirspor - Deplasman

Sancaktepe SK - iç saha

Amed SK – Deplasman

(HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi