2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, 3.Haftanın maçında Sivas Belediye Spor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı Beyazlılar maçın hazırlıkları yoğun mesai ile sürüyor.

2021-2022 Sezonu 2.Lig Kırmızı Grupta 3.Haftanın maçında Kahramanmaraşspor, 19 Eylül Pazar günü 2 maçta 6 puan toplayan lider. Sivas Belediye Spor'un konuğu olacak.

Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde oynanacak olan karşılaşma saat 15:00'de başlayacak. Bir günlük iznin ardından 13 Eylül Pazartesi günü Ligin 3. haftasında deplasmanda Sivas Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayan Kahramanmaraşspor, 14 Eylül Salı günü Hanefi Mahçiçek stadında yaptığı idman ile sürdürdü.

TAKIM ÇİFTE MESAİYE TABİ TUTULDU

TFF 2.lig kırmızı grupta yer alan temsilcimiz Kahramanmaraşspor 3.hafta maçında19 Eylül Pazar günü Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde oynanacak. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 2021 – 2022 Futbol Sezonunda Kırmızı grubundaki, 3.haftanın maçı Kahramanmaraşspor için kritik bir viraj. Kırmızı Grup’ta yer alan 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un, 20 takımla mücadele ediyor. Ligin 3. Haftasında Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde oynayacak olan Temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un bu hafta işi oldukça zor. Pazar günü onanacak olan mücadele her iki takım için çok büyük önem arz ediyor.

ÇALIŞMALAR ÇİFT İDMANLA DEVAM EDİYOR

Kahramanmaraşspor TFF 2.lig Kırmızı grupta 19 Eylül Pazar günü oynayacağı Sivas Belediyespor maçı hazırlıklarını günde çift İdman yaparak sürdürmeye devam ederek sürdürüyor. Kahramanmaraşspor’da sakatlığı geçen futbolcular yoğun tempo ile çalışmalarını sürdürürken takımda moral ve motivasyonun iyi olduğu gözlemlendi. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 2021 – 2022 Futbol Sezonunda Kırmızı grubundaki, 3. Hafta karşılaşması olan Sivas Belediyespor Kulübü müsabakası Kahramanmaraşspor için zor bir maça çıkacak.

ASLAN PUAN PEŞİNDE!

Pazar günü zorlu bir maça çıkacak olan Kahramanmaraşspor grupta Grup Lideri olan Sivas Belediye spor karşısında iyi oyununu sürdürüp en az 1 puanla sahadan ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Zorlu maç için Sivas deplasmanına gidecek olan Kahramanmaraşspor’da hedef en az 1 puan olurken 2021-2022 sezonunda 3 puan hedefi ile maça çıkacak.

MAÇIN PROVASI OLUMLU GEÇTİ

Pazar günü Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumunda oynanacak olan Kahramanmaraşspor- Sivas Belediyespor maçının hazırlıklarını çifte mesai ile sürdüren Kahramanmaraşspor Hanefi Mahçiçek Stadyumunda takım arasında çift kaleye tabi tutuldu. Yapılan çift kalede Kahramanmaraşspor’da baskılı ve mücadeleci oyun dikkatleri üzerine çekti. 2021-2022 futbol sezonuna genç bir kadro ile başlayan ve stadyumu olmaması nedeniyle iç saha maçlarını deplasmanda oynamak zorunda kalan şehrimizin tek profesyonel takımı Kahramanmaraşspor, ligin ilk hafta maçında Osmaniye’de oynamıştı. Burada rakibi Serik Belediyespor’a 3-1 yenilen Kırmızı-beyazlılar lige mağlubiyetle başlamıştı. Ligin ilk hafta karşılaşmasında alınan mağlubiyet sonrası temsilcimiz, ikinci hafta maçında Ankara temsilcisi Etimesgut Belediyespor’a 15 Temmuz Milli Birlik Stadyumunda oynanan maça Kırmızı-beyazlılar vasat başladı ve Etimesgut’un 3-1’lik galibiyetiyle tamamlanan maçta mağlup oldu. Kahramanmaraşspor, alınan bu sonuçla ligde ikinci yenilgisini alırken grupta ise son sırada bulunuyor. Bu maçı unutan Akdeniz Aslanları Pazar günü ise önemli bir maça çıkacak. Hafta içi mesaisi için Teknik Patron Osman Bozkurt nezaretinde Sivas Belediyespor maçının hazırlıklarına start veren Kahramanmaraşspor 15 Eylül Çarşamba günü Hanefi Mahçiçek Stadyumunda yaptığı çift kale maçıyla çalışmalarını, Teknik Sorumlu Osman Bozkurt yönetiminde tamamlandı. Akdeniz Aslan’ında Kahramanmaraşspor maça tüm ağırlığını verecek ve 6 puan değerinde görülen bu maçı almak için ellerinden geleni yapacak. (HABER: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi