Kahramanmaraşspor’da geçen ay yaşanan Corona Virüs test sonuçları pozitif çıkması sonucu ertelenen Kahramanmaraşspor- Zonguldak Kömürspor erteleme maçı cumartesi günü icra edilecek. 

Misli.com 2. Lig Beyaz grupta 7.haftanın maçında Kahramanmaraşspor - Zonguldak Kömürspor karşı karşıya gelecekti. Vaka sayısı fazla olduğu için ertelenen maç için Taraftarlar Kahramanmaraşspor - Zonguldak Kömürspor maçı hafta sonu oynanacak. Misli.com 2. Lig Beyaz gruptaki temsilcimiz Kahramanmaraşspor'un, 7.haftanın maçında Kahramanmaraş 12 Şubat stadında 28 Ekim Çarşamba günü saat 15.00'de Zonguldak Kömürspor'u konuk edeceği karşılaşma Kahramanmaraşspor'da 3 Teknik heyet, 2 kulüp personeli ve 14 futbolcumuzda Corona Virüs test sonuçları pozitif çıktığı için karşılaşma ertelenmişti. Temsilcimiz Kahramanmaraşspor - Zonguldak Kömürspor  2. Lig Beyaz grupta 7.haftanın erteleme maçı 19 Aralık Cumartesi günü saat 13.00'de Kahramanmaraş 12 Şubat stadında  oynanacak.

YOĞUN MESAİ’YE TABİ TUTULDU

Teknik Direktör Sinan Yücer koordinesinde Zonguldak Kömürspor maç hazırlıklarına günlük çift idmanla başlayan Kahramanmaraşspor'da yoğun çalışma devam ediyor. Misli 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Profesyonel Temsilcimiz Kahramanmaraşspor'da Teknik Direktör Sinan Yücer'in Niğde Anadolu Futbol Kulübü maçı sonrası Zonguldakspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başlamıştı. Büyükşehir Belediyesi Tesisleri Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Kahramanmaraşspor'lu futbolcular gerçekleştirdiği idman ile 2.lig beyaz grupta erteleme maçı olan (7. Hafta) Zonguldak Kömürspor maç hazırlıklarını sürdürüyor. Yoğun mesaiye tabi tutulan Akdeniz Aslanlarının çalışmalarında moral ve motivasyonları iyi olduğu gözlemlendi.

ASLAN’DA KÖMÜR PROVASI YAPILDI!

Yarın 12 Şubat Stadyumunda Zonguldak Kömürspor ile karşılaşacak olan Kırmızı - Beyazlı ekip Zonguldak Temsilcisi Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıklarını çift mesai ile sürdürüyor. 19 Aralık (Yarın) Cumartesi günü zorlu bir müsabakaya çıkacak olan Kahramanmaraşspor Hanefi Mahçiçek stadyumunda takım içerisindeki futbolcular kendi aralarında 2 takım oluşturarak Çift kale maçı ile hazırlıklarını sürdürürken takımın moral ve motivasyonunun iyi olduğu gözlendi. Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Çift kale maçı ile hazırlıklarını Teknik Adam Sinan Yücer ile sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekipte Teknik adam Yücer oyun içerisinde zaman zaman oyunu durdurarak teknik ve taktik konularda futbolculara bilgi aktarırken iç sahada oynanılacak oyunun sistemini de futbolcularına uyguladı. Çifte mesaiye tabi tutulan Akdeniz aslanlarında genç futbolcuların saha içerisindeki mücadeleleri ile dikkat çeken isimler oldu.

MAÇI YILMAZ YÖNETECEK

2020-2021 sezonunda 2.lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Kahramanmaraşspor, erteleme maçı olan 7. haftanın maçında 19 Aralık Cumartesi günü saat 13:00'de Zonguldak Kömürspor ile karşı karşıya gelecek. 12 Şubat stadında oynanacak olan Kahramanmaraşspor – Zonguldak Kömürspor maçında İstanbul Bölgesinden Sefa Yılmaz düdük çalacak. İstanbul Bölgesinden Ufuk Uğurlu ile Çağrı Yıldırım yardımcı hakem olurken, Müsabakanın dördüncü hakemi ise yine İstanbul Bölgesinden Serhad Ürkmez olacak.

ÇALIŞMALAR TAMAM ŞİMDİ 3 PUAN İÇİN SAHAYA ÇIKMA ZAMANI!

 Ligin güçlü ekiplerinden Zonguldak Kömürspor’a karşı zorlu bir mücadeleye çıkacak olan  Kahramanmaraşspor bu hafta Erteleme maçı olan önemli bir maça çıkıyor. Profesyonel temsilcimiz Kahramanmaraşspor, dün Büyükşehir Belediye tesisleri Hanefi Mahçiçek Stadyumunda yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürürken, Teknik Patron Sinan Yücer yönetiminde yaklaşık 2 saatlik bir antrenman yaptı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, çift kale maç yaparak Zonguldak Kömürspor maçının provasını gerçekleştirdi. Kahramanmaraşsporlu futbolcuların, hırslı ve istekli çalışmaları teknik heyeti oldukça memnun etti.

“KARABULUTLARI DAĞITMAMIZ LAZIM”

Tüm hazırlıklarını 3 puana göre yaptıklarını söyleyen Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Sinan Yücer, “Artık ligde daha zorlu haftalara giriyoruz. Kabul etmek gerek ki, geçen hafta iyi bir oyun çıkartamadık. Ligin başlangıcından bu yana pek iyi bir çizgi yakalayamadık. Pandemi süreci içerisindeyiz ve kısa süreli aksaklıklarımızda oluyor. Zaman zaman yine hatalarımız oldu tabiî. Zonguldak Kömürspor maçını çıkış maçı olarak değerlendiriyoruz. Zonguldak maçında da çıkışımızı ve iyi mücadelemizi devam ettirip, istediğimiz 3 puan alacağız” dedi.

“FUTBOLCULARIM BU MAÇI ÇOK ÖNEMSİYOR”

Bütün futbolcularıma her zaman olduğu gibi çok güceniyorum diyen Yücer, “Bütün oyuncularımız Zonguldak Kömürspor maçından galip geleceklerine inanıyorlar. İnşallah herhangi bir aksaklık yaşamazsak, bu maçtan 3 puanı alacağımıza inanıyorum. Hafta içerisindeki yaptığımız çalışmalarda futbolcularımızın istekli ve hırslı olduklarını gördük. Şuanda moralimiz çok iyi ve bu moralle maç seyircisiz olsa da mutlaka galip geleceğimize ve bütün oyuncularımızın galibiyet için bütün gücünü ortaya koyacaklarına inanıyorum. Onlara her zaman olduğu gibi çok güveniyorum” diye konuştu.

(HABER: İLKER YİYEN

Editör: Haber Merkezi