2.Lig Beyaz grupta 31.Hafta maçında 12 Şubat Stadyumunda Kocaelispor’u konuk edecek olan Kahramanmaraşspor'da hazırlıkları tamamlandı. Kahramanmaraşspor, 2. Lig Beyaz Grupta 31.Haftanın maçında Temsilcimiz Kahramanmaraşspor Perşembe günü evinde konuk edeceği Kocaelispor maçı için çifte mesai ile hazırlıklarını sürdürdü. Son Haftalarda gerileme dönemi yaşayan ve aldığı puanlarla Lige tutunmaya çalışan Kahramanmaraşspor da Hazırlıklar devam ediyor.  

MÜSABAKANIN HAKEMLERİ AÇIKLANDI 
12 Şubat stadında oynanacak olan Kahramanmaraşspor - Kocaelispor maçını hakemleri açıklandı.
2020-2021 sezonunda 2. Lig Beyaz Grupta 31.Haftanın maçında temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Kocaelispor'u konuk edecek. Merkez Hakem Kurulu Tarafından bu karşılaşmada Davut Dakul Çelik'e orta hakem olarak görev verdi. Merkez Hakem Kurulu, Tarafından 1 Nisan Perşembe günü saat 15:00'de başlayacak olan Kahramanmaraşspor, Kocaelispor müsabakasında Hakem Davut Dakul Çelik görevlendirildi. 12 Şubat Stadyumu’nda oynanacak Kahramanmaraşspor, Kocaelispor   maçını İzmir bölgesinden klasman hakem Davut Dakul Çelikyönetecek. Davut Dakul Çelik'un yardımcılıklarını İzmir Bölgesinden Muhammet Ali Doğan ve Manisa bölgesinden Hüseyin Aycan yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak İzmir Bölgesinden Erdem Temel görev alacak.

ASLAN’DA KOCAELİSPOR PROVASI YAPILDI! 
Perşembe günü zorlu bir müsabakaya çıkacak olan Kahramanmaraşspor 30 Mart Salı günü saat 15.00 da Hanefi Mahçiçek Stadyumunda takım içerisindeki futbolcular kendi aralarında 2 takım oluşturarak Çift kale maçı ile hazırlıklarını sürdürürken takımın moral ve motivasyonunun iyi olduğu gözlendi. Kahramanmaraşspor Ligin 31. haftasında Kocaelispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. 2.lig Beyaz Grupta 31. Haftanın maçında Kahramanmaraşspor, Kocaelispor'u 1 Nisan Perşembe saat 15:00'de 12 Şubat Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Kahramanmaraşspor bu maçın hazırlıklarını 26 Mart Cuma günü başladı. Teknik direktör Taşkın Güngör ve yardımcıları yönetimde 27 Mart Cumartesi günü, Kahramanmaraşspor Ligin 31. haftasında Kocaelispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürürken dün ise takım çift kaleye tabi tutuldu.

HEDEF KOCAELİ’Yİ AŞMAK!
Kendi saha ve seyircisi önünde Kocaelispor’u konuk edecek olan Temsilcimiz Kahramanmaraşspor önemli mücadeleden en az 1 puanla ayrılmanın hesaplarını yapmaya başladı. Kırmızı – Beyazlı Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Kocaelispor ile bugün saat 15.00'da 12 Şubat Stadyumunda önemli bir müsabaka oynayacak. Coronavirüs tedbirleri kapsamında sadece localara taraftar alınacak. Kahramanmaraşspor, Teknik Direktör Taşkın Güngör ve yardımcı Antrenörler gözetimin de gerçekleştirdiği idman ile Yarın karşılaşacağı Kocaelispor maç hazırlıklarını tamamlayarak Kocaelispor’u sarsmaya çalışacak. Akdeniz Aslan’ında Kahramanmaraşspor maça tüm ağırlığını verecek ve bu maçı almak için ellerinden geleni yapacak.

“HER MAÇIMIZ FİNALMAÇI” 
Kalan 8 maçın önemine değinen Kahramanmaraşspor Teknik Patronu Taşkın Güngör, “Sezonun sonuna doğru yaklaşıyoruz. Bizim için kalan 8 maçın her biri final maçı olarak bakıyoruz. Perşembe günü oynayacağımız Kocaelispor maçı da son derece önemli. Bizim üstümüzde olan takım kazandığımız zaman bir üst basamak çıkacağız alt sıralarla olan ilişkimizi keseceğiz. Bunları biliyoruz ve hazırlıklarımızı buna göre devam ettiriyoruz. Futbolcu arkadaşlarım artık o maçı unutup önümüzdeki maçı düşünmek zorunda. Toplantıda yaptık konuştuk artık o geçmiş geride kaldı. Onu unutmak zorundayız. Dediğim gibi Kocaeli maçında iyi mücadele ederek şu çift kale maçındaki azim ve isteki sahaya yanı sırsa puan veya puanlarla haftayı kapatacağımıza ümit ediyorum. Bu maçı kazanarak hedefe doğru ilerlemek istiyoruz” dedi. 

MAÇ CANLI YAYINLANACAK
1 Nisan Perşembe günü saat 15:00'de başlayacak olan karşılama 12 şubat stadında oynanacak olan
Kahramanmaraşspor, Kocaelispor maçını 2.lig ve 3.lig maçlarının yayıncı kuruluşu olan misli.com  canlı olarak yayınlanacak.

NİSAN AYINDA 6 MAÇA ÇIKACAK
Kahramanmaraşspor, 2021 Nisan ayında 2. Lig Beyaz Grupta 6 maç yapacak. Kırmızı Beyazlılar, Kocaelispor, İnegölspor ve Ergene Velimeşespor maçlarını 12 Şubat stadında oynarken, Afjet Afyonspor, Niğde Anadolu FK ve Ankara Demirspor maçlarını deplasmanda oynayacak.
2021 Nisan ayında oynayacağı maçlar şöyle:
2. Lig Beyaz Grupta 31.Haftanın maçında Kahramanmaraşspor, Kocaelispor'u konuk edecek.  1 Nisan Perşembe günü saat 15:00'de başlayacak olan karşılaşma 12 şubat stadında oynanacak.
Kırmızı Beyazlılar, 7 Nisan Çarşamba günü saat 15:00'de 32.Haftanın maçında Afyon Zafer stadında Afjet Afyonspor'un konuğu alacak.
Kahramanmaraşspor 33.haftanın maçında Bursa temsilcisi İnegölspor'u konuk edecek. Karşılaşma 11 Nisan Pazar günü saat 15:00'de 12 Şubat stadında oynanacak.
Niğde 5 Şubat stadında oynanacak olan 34.haftanın maçında Kahramanmaraşspor, Niğde Anadolu FK ile 15 Nisan Perşembe saat 15:00'de karşılaşacak.
Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 35.haftanın maçında 22 Nisan   Nisan Perşembe saat 15:00'de Ergene Velimeşespor'u 12 Şubat stadında ağırlayacak.
Kırmızı Beyazlılar, 36.haftanın maçında 28 Nisan Çarşamba günü TCDD Ankara Demirspor stadında Ankara Demirspor'un konuğu alacak.   Ankara Demirspor - Kahramanmaraşspor müsabakası saat 15:00'de başlayacak. (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

Editör: Haber Merkezi