Türkiye Kupası 4. Eleme Turunda TFF 1.Lig temsilcisi Boluspor ile karşılaşan Kahramanmaraşspor, hafta sonu deplasmanda Kocaelispor ile oynayacağı maç hazırlıklarını tamamladı. Teknik Patron Sinan Yücer yönetiminde 25 Kasım Çarşamba günü hazırlıklara başlayan Kırmızı beyazlı ekipte Kupa maçında yaşanan mağlubiyet unutulup Lige dönüş yapıldı.

KUPA MAÇI UZATMALARDA GİTMİŞTİ

Türkiye Kupası 4. Eleme Turunda TFF 1.Lig temsilcisi Boluspor ile karşılaşan Profesyonel Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, 73.dakikada Halil Uysal'ın golüyle 1-0 öne geçtiği maçta 76.dakikada Gökhan Sazdağ ve 108.dakikada Hamza Gür'ün golleriyle Boluspor’a 2-1 mağlup olarak kupaya veda etmesiyle gözünü lige çevirdi. Kahramanmaraşspor hafta sonu deplasmanda Kocaelispor ile oynayacağı maç hazırlıklarını yoğunlaştırdı.

LİG MAÇINA YOĞUNLAŞTI

Kahramanmaraşspor Ligin 12’inci haftasında deplasmanda oynayacağı Kocaelispor Kulübü maçının provasını yaptı. Misli.com 2.lig Beyaz grupta mücadele eden Temsilcimiz Kahramanmaraşspor'da Deplasmanda Oynayacağı Kocaelispor müsabakası çalışmaları tamamladı. Şehrimizi Profesyonel Ligde temsil eden Kahramanmaraşspor Teknik patron Sinan Yücer yönetimde antrenmanlarını sabah 09:30 ve 18:30 olmak üzere Hanefi Mahçiçek Stadyumunda gerçekleştiriyor. 2.Lig Beyaz Grupta ki temsilcimiz Kahramanmaraşspor, Ligin 12.haftasında Kocaeli stadında oynayacağı Kocaelispor maç hazırlıklarına, gerçekleştirdiği idman ile başlamış çalışmalarını yoğunlaştırarak Kocaelispor maçına konsantre olmuştu.

ASLAN’DA KOCAELİ PROVASI YAPILDI!

Kocaeli Stadyumunda Pazar günü Kocaelispor ile karşılaşacak olan Kırmızı - Beyazlı ekip Kocaeli Temsilcisi Kocaelispor maçının hazırlıklarını çift mesai ile sürdürüyor. 29 Kasım Pazar günü zorlu bir müsabakaya çıkacak olan Kahramanmaraşspor Hanefi Mahçiçek stadyumunda takım içerisindeki futbolcular kendi aralarında 2 takım oluşturarak Çift kale maçı ile hazırlıklarını sürdürürken takımın moral ve motivasyonunun iyi olduğu gözlendi. Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Çift kale maçı ile hazırlıklarını Teknik Adam Sinan Yücer ile sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekipte Teknik adam Yücer oyun içerisinde zaman zaman oyunu durdurarak teknik ve taktik konularda futbolculara bilgi aktarırken dış sahada oynanılacak oyunun sistemini de futbolcularına uyguladı. Çifte mesaiye tabi tutulan Akdeniz aslanlarında genç futbolcuların saha içerisindeki mücadeleleri ile dikkat çeken isimler oldu.

MAÇI DEMİRBAŞ YÖNETECEK

Kuaya erken Havlu atan Temsilcimiz Kahramanmaraşspor hafta sonu deplasmanda Kocaelispor ile zorlu bir maça çıkıyor. Pazar günü saat 13-00 da oynanacak olan Kocaelispor - Kahramanmaraşspor maçını İzmir Bölgesinden Ayberk Demirbaş, yönetecek. Ayberk Demirbaş'ın yardımcılıklarını ise İzmir Bölgesinden Arda Darcan ile Tolga Özcan yapacak. Müsabakanın Dördüncü hakemi ise İzmir Bölgesinden Önder Turgay Demirdak olacak.

KUPA MAÇI MORAL BOZDU

Ligde Çorum maçının Covid-19 nedeni ile ertelenmesi ile 8 gün boyunca kupa maçına konsantre olan ve Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Kahramanmaraşspor'u sahasında 2-1 yenilerek kupaya veda eden Kahramanmaraşspor’da moraller bozuldu. 24 Kasım Salı Günü Bolu Atatürk stadında tek maç eleminasyon sistemiyle oynanan Boluspor - Kahramanmaraşspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme müsabakasının sonucu uzatmalarda netlik kazandı. Karşılaşmada her iki takım skoru değiştiremedi ve ilk yarı başladığı gibi 0-0 sona erdi. Karşılaşmada 73.dakikada Kahramanmaraşspor Halil Uysal'ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu gole 3 dakika sonra Boluspor karşılık verdi. 76.dakikada Boluspor, Gökhan Sazdağı'nın golüyle skoru 1-1 yaptı. 90 dakikada eşitlik bozulmayınca karşılaşma uzatmalara gitti. 30 dakika daha futbol müsabakasının oynandığı sahada Uzatma dakikalarında ilk 15 dakikanda ev sahibi Boluspor 108. Dakikada oyuna giren Hamza Gül ile 2. Golü buldu ve skoru 2-1’e taşıdı. Skorun değişmediği müsabakada turlayan taraf Ev sahibi Boluspor oldu.

ÇALIŞMALAR TAMAM ŞİMDİ 3 PUAN İÇİN SAHAYA ÇIKMA ZAMANI!

 Ligin güçlü ekiplerinden Kocaelispor’a karşı zorlu bir mücadeleye çıkacak olan Kahramanmaraşspor, dün Büyükşehir Belediye tesisleri Hanefi Mahçiçek Stadyumunda yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürürken, Teknik Patron Sinan Yücer yönetiminde yaklaşık 2 saatlik bir antrenman yaptı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, çift kale maç yaparak Kocaelispor maçının provasını gerçekleştiren Kahramanmaraşsporlu futbolcuların, hırslı ve istekli çalışmaları teknik heyeti oldukça memnun etti.

“TÜM HAZIRLIKLAR GALİBİYET İÇİN YAPILDI”

Tüm hazırlıklarını 3 puana göre yaptıklarını söyleyen Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Sinan Yücer, “Artık ligde daha zorlu haftalara giriyoruz. Kabul etmek gerek ki, ligin başlangıcından bu yana pek iyi bir çizgi yakalayamadık. Ancak son haftalardaki özellikle takıma yeni katılan transferlerle birlikte iyi bir çıkış yakaladık. Pandemi süreci içerisindeyiz ve kısa süreli aksaklıklarımızda oluyor.  Bu çıkışımızın karşılığını da aldığımız puanlarla perçinledik. Zaman zaman yine hatalarımız oldu tabiî ki ama en azından bir puan bile olsa almasını bildik. Bolu ile oynadığımız Kupa maçı ise takıma moral bozukluğu yaşattı. Kupa maçını istemiştik ama nasip değilmiş. Biz takım olarak lige dönüş yaptık.  İnşallah Kocaeli Stadyumunda oynayacağımız Kocaelispor maçında da çıkışımızı ve iyi mücadelemizi devam ettirip, istediğimiz 3 puan alacağız” dedi.

“FUTBOLCULARIMI ÇOK GÜVENİYORUM”

Bütün futbolcularıma her zaman olduğu gibi çok güceniyorum diyen Yücer, “Bütün oyuncularımız Kocaelispor maçından galip geleceklerine inanıyorlar. İnşallah herhangi bir aksaklık yaşamazsak, bu maçtan 3 puanı alacağımıza inanıyorum. Hafta içerisindeki yaptığımız çalışmalarda futbolcularımızın istekli ve hırslı olduklarını gördük. Kupa maçı moral bozdu ama çabuk toparlandık. Şuanda moralimiz çok iyi ve bu moralle maç seyircisiz olsa da mutlaka galip geleceğimize ve bütün oyuncularımızın galibiyet için bütün gücünü ortaya koyacaklarına inanıyorum. Onlara her zaman olduğu gibi çok güveniyorum” diye konuştu.

RAKİP KOCAELİ!

2020-2021 Sezonunda 7 maç oynayan Kahramanmaraşspor, 7 puanla 14.sırada yer alırken, 2. Lig Beyaz Grupta 9 maçta 14 puan toplayan Beyaz grubun güçlü ekiplerinden Kocaelispor, 9.sırada yer alıyor. 9 Maçta 4 Galibiyeti, 2 Beraberliği ve 3 mağlubiyeti var.

GRUPTA 1 MAÇ ERTELENDİ

Temsilcimiz kAhramanmaraşspor’un rakiplerinden Bursa İnegöl ilçesinde oynanması gereken İnegölspor - Sancaktepe maçı covid nedeniyle ertelendi. Geçtiğimiz hafta Ankara Demirspor maçı rakip takımdaki koronavirüs vakaları nedeniyle ertelenene İnegölspor Haftayı maç oynamadan geçirirken bu haftada Sancaktepe maçı da ertelendi. Sancaktepe takımındaki koronavirüs vakalarının 14’ü bulması sonucu erteleme kararı federasyon tarafından her 2 kulübe de bildirildi.

BEYAZ GRUP’TA HAFTANIN PROGRAMI:

29 Kasım Pazar:

13.00 Manisa FK-Hekimoğlu Trabzon (Mümin Özkasap Spor Tesisleri)

13.00 Çorum FK-Anagold 24Erzincanspor (Çorum Şehir)

13.00 Kocaelispor-Kahramanmaraşspor (Kocaeli)

13.00 Afjet Afyonspor-Amed Sportif Faaliyetler (Zafer)

13.00 Niğde Anadolu FK-Ankara Demirspor (Niğde 5 Şubat)

13.00 Zonguldak Kömürspor-Hacettepe (Devrek İlçe)

13.00 Gümüşhanespor-Uşakspor (Gümüşhane Yenişehir)

13.00 Sarıyer-Şanlıurfaspor (Yusuf Ziya Öniş)

Not: İnegölspor-Sancaktepe FK maçı, yeni tip koronavirüs vakaları nedeniyle ertelendi.

(HABER: İLKER YİYEN

Editör: Haber Merkezi